Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A halála előtti pillanatban,...

A halála előtti pillanatban, vagy halál közeli élménykor mindenki él át valamilyen "képzetet"? (lent)

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert én pl. egyszer begyógyszereztem magamat, és már biztos, hogy elég közel volt a vég, de nem emlékszem semmire. Akkor nem is történt? Vagy most mi van? Annyira unalmas volt az életem, hogy nem is volt érdemes visszajátszani? Vagy az őrangyalom/Isten nem is akart megtéríteni??
2009. aug. 28. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
ne gyere már az ilyen Isten nem akart megtérítenui meg őrangyal dumával...az egy dolog hogy hiszel valamiben de azért ennyire nem kell reklámozni.És nem hiszem hogy mindenki előtt leperegne az élete főleg akit hátulról fejbelőnek:)
2009. aug. 28. 18:09
 2/10 anonim ***** válasza:
68%

Inkább az utóbbi. A "képzelődés"hez szerintem minimum klinikai halál kell.

Ha unalmas az életed, halálodkor csak magaddal cseszel ki, mert az ember inkább nézi a Mortal Kombat-ot, mint a Titanicot. Szerintem :)

2009. aug. 28. 18:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Jó, az eset óta nem változott semmi, hogy akkor majd egy rohadt hosszú, unalmas és kellemetlen filmet kell majd végignéznem. Huhh, már alig várom.
2009. aug. 28. 18:13
 4/10 anonim ***** válasza:
a begyógyszerezés sztem egy tompa elhalkuló fittyfasz halálnem... emiatt nem üt be a halu annyira. Míg egy közúti balesetnél - egyik ismerősöm mesélte - jött felé a kamion és lepergett az élete pár másodpercben. de túlélte =)
2009. aug. 29. 00:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát ha nem akarsz rohadt unalmas filmet végignézni, akkor reménykedj, h elromlik a DVD lejátszó odafenn!XD

Amúgy nem tudom, hogy mindenki él-e át valamit, de olvastam erről egy könyvet.Voltak benne felsorolva esetek amikor sikerült újraéleszteni embereket amikor már szinte meghaltak!

Annyi a közös az összes beszámolóban, hogy mindenki látott valami fényes melegséget és boldogságot árasztó lényt!

A könyv címére sajnos nem emlékszem...

2009. aug. 29. 01:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem - sok mindentől függ, de kb. az emberek harmadának van ilyen élménye. Gyógyszernél még sokkal kisebb az esély.
2009. aug. 29. 01:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Én sem hittel el,hogy van olyan, hogy az ember előtt lepereg az egész élete, amíg át nem éltem én is.Egy súlyos betegségben.
2009. aug. 30. 19:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Miért lenne a gyógyszernél kisebb az esély?? Miután felébredtem, nagyon hallucináltam.
2009. aug. 30. 20:09
 9/10 anonim ***** válasza:
De ez a lepereg előtted az élet nem természetfeletti dolog...egyszerűen az agyad nem kap elég oxigént a halál közeli percekben és felhasznál minden energiaforrást a túlélésre ezért előjönnek emlékek amikről nem is tudtál hogy ott vannak a fejedben...
2010. jan. 22. 19:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen: ez az agynak egy természetes reakciója. Előhoz egyszerre (nem sorban) minden emléket, hátha valamelyik segít a túlélésben.

De csak akkor teszi ezt, ha van időd rá. Ha hátulról fejbelőnek, abban a pillanatban halsz meg.

2010. jan. 23. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!