Könnyen stresszhelyzetbe tud hozni sok minden. Ezen hogy tudok változtatni?
Szia
Önkontroll.De ez egy kényes téma sokan könyvet sokan nyugtatót ajánlanának de én ezekben sose hittem nem jött össze én is hatalmas stresszekbe vagyok most is felhúztak és nagyon rossz.Volt amikor én se mertem sehova menni mert stresszes voltam.Hmm egyet tudok mondani önbizalomnövelés valami féleképp.Ez valamennyit segít hogy merj egy két dolgot.Új jó ruha ami faszán áll rajtad sokan nevethetnek ezen de nekem nagyon bejött Ezek után eléggé pozitív ember lettem Csak sajna van 3-4 illető aki most is szeret bosszantani.És sajnos nagyon ingerlékeny tudok ettől én is lenni.Lényeg valamit változtatnod kell.Mást nem tudok ajánlani mert kényes ügy ez a stresszes dolog.Félig sztem az önbizalmon múlik de elsősórban egy párkapcsolaton. Ha van valakit akkor legyőzhetetlennek érzed magad.Öröm,Önbizalom pozitívság!
Szia:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!