Miért lehet az, hogy mostanában nagyon enervált vagyok? (és egyszerűen nem tudok változtatni)
Tudom nem segítek vele, de most nekem is ugyanez a problémám... nem vagyok depis, csak valahogy nehezebben, lassabban mennek a dolgok és a jókedvem is elszállt. Én megpróbálok eljárni Zumbára, ami picit feldob, de mióta barátnőm nem jön velem, azóta én is kevesebbet játok. Probálok +feladatokat adni magamnak,társaságba menni, h ne álljak le és tompuljak még jobban, van h bömböltetem a zenét és arra pörgök, mert kell valami, de utána este 6tól semmi erőm már semmihez, megvagyok halva, többet is alszom mint kéne, nameg a családomat is alig látom... Lehet tényleg a tél és az időjárás az oka, mert most mióta 3-4 napja süt a nap egy kicsit jobban lettem én is, több lett az energym. :)
Szerintem ha nagyon nem leszel jól később se, keresd fel a házidokid és mond el neki mi a baj, és próbáljatok 1x természetes módszert találni erre, ne mindjárt a gyógyszereket és hangulat javítókat, mert arról nehezebb leszokni...
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!