Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SEGÍTSÉG! NAGYON FÁZOM,...

SEGÍTSÉG! NAGYON FÁZOM, ALACSONY A TESTHŐMÉRSÉKLETEM (32! )?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Évek óta fáradtsággal küzdök, sokszor alig bírok felkelni az ágyból, úgy néz ki, pajzsmirigy gondjaim vannak, de az orvoshoz csak hónapok múlva kaptam időpontot, én már nehezen bírom.

Néha megmérem a lázam (mert nagyon fázom, jéghidegek a kezeim és reszketem) és mindig alacsony a testhőmérsékletem, 35,8 felé nem ment még.

Ma még a szokásosnál is jobban fáztam, megmértem és 32 (!!) a testhőmérsékletem. Gyorsan ittam egy forró teát, levest, hátha, de nem sokat segített.

Ez mitől van? Pajzsmirigynek van hozzá köze?

2012. szept. 24. 13:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sikerült édesanyámmal lefoglalnunk magánrendelésre holnaputánra (szerdára) egy ultrahangos vizsgálatot, majd október 8-ra egy konzultációt, ahol megnézik a korábbi leleteimet is és izotópos vizsgálat is lesz valószínűleg.
2012. szept. 24. 15:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is vashiányos vagyok és pajzsmirigy-alulműködésem van.

A legutóbbi leletemen végre növekedett már a vasam, 5,4! Úgy örültem neki, fél évnyi vastablettázás után.. Amikor elkezdtem, csak 1,6 volt..

Pajzsmirigyemre is szedek gyógyszert.

Nekem is alacsony volt a testhőmérsékletem, nekem 35,736°C között volt mindig. Szóval nem annyira durva, mint neked.. Viszont nekem normalizálódott., mióta szedem ezeket...

2012. szept. 24. 19:13
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, remélem nekem is végre pont kerül az ügy végére, NEKED MEG KITARTÁST ÉS JOBBULÁST
2012. szept. 24. 19:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
2012. nov. 19. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!