Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segítség! Miért nem alszom?

Segítség! Miért nem alszom?

Figyelt kérdés
Már egy hete nem alszom normálisan. Kb 11-12-kor fekszem le, és és 5-6 óra kor alszom el. Altatót nem akarok használni. Nem a fáradtság volt a gond mert elfáradva megyek aludni, és akkor sem alszom el. Pedig semmi gondom nincs, ami miatt ne tudnék aludni.
2012. júl. 26. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Jó kérdés.Nálam is már kb 2 hete ez megy.Aztán nappal olyan vagyok, mint a felmosó rongy.Este felé kezdek "felébredni" akkor meg már minek?

Szerintem az időjárás is lehet a ludas ebben.Ha diák vagy, akkor meg a nyári szünet.Ha nincs szigorú napirend, akkor felborul a bioritmus.

Szerintem altató hatású gyógyteát igyál, pl citromfű.Lefekvés előtt néhány órával.

2012. júl. 26. 15:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a problémám,úgy másfél-2 hónapja nem alszom többet 4óránál.

Általában este 11 után fekszem le aludni és én is úr 5 óra fele alszom el,de előfordul,hogy 6 után.

Én sosem tudtam hamar elaludni minimum egy óra kellett,hogy elaludjak.Én most minden nap kétszer egy órát elmegyek futni.Én azt terveztem,hogy ha nem is tudok aludni,de már reggel 6-kor elmegyek futni minden nap,és este későn is így talán el fogok annyira fáradni,hogy végre kialudjam magam és ne kelljen órákig várnom míg végre elalszom.

én is feltettem ezt a kérdés és valaki azt válaszolta nekem,hogy fejtsek rejtvényt vagy valami.....,de én minden nap tanulok németet.

Hány éves vagy?

Szoktál fogyasztani olyan italokat amik koffeint tartalmaznak -kóla,energia, ital,kávé.....?

Írhatsz nekem privát üzenetet is.

2012. júl. 26. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:
elnézést a helyesírási hibákért,remélem attól még olvasható!
2012. júl. 26. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Az első válaszolónak teljesen igaza van!

Én például gyűlölöm a meleget,én általában nyáron sosem alszom normálisan,bár suli közben sem,

de főleg inkább nyáron.

2012. júl. 26. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!