SEGÍTSÉG! NAGYON FÁZOM, ALACSONY A TESTHŐMÉRSÉKLETEM (32! )?
Sziasztok! Évek óta fáradtsággal küzdök, sokszor alig bírok felkelni az ágyból, úgy néz ki, pajzsmirigy gondjaim vannak, de az orvoshoz csak hónapok múlva kaptam időpontot, én már nehezen bírom.
Néha megmérem a lázam (mert nagyon fázom, jéghidegek a kezeim és reszketem) és mindig alacsony a testhőmérsékletem, 35,8 felé nem ment még.
Ma még a szokásosnál is jobban fáztam, megmértem és 32 (!!) a testhőmérsékletem. Gyorsan ittam egy forró teát, levest, hátha, de nem sokat segített.
Ez mitől van? Pajzsmirigynek van hozzá köze?
Ne várd ki az időpontodat, keresd fel újra az orvost, vagy a rendelőt és mondd meg, hogy sürgős a dolog.
Ha nem akarnak veled foglalkozni, mentőt is hívhatsz, a sürgősségin el fognak látni.
Az a baj, hogy ez nagyon lassú módszer. keresnek egy hibás alkatrészt, ha találnak azt kidobják, megint várni kell, hogy ez volt e az?
Így még csak tippem sincs, mi lehet veled?
A korod mennyi? Testméreteid normálisak? A vérképed rendben?
A TSH-m, a T3 és a T4-em is csillagozott, magas.
Amúgy az arányaim jók, 20 éves vagyok csupán.
a vérképemben az anti-streptolizin szint folyamatosan nagyon magas
200 a normál érték felső határa, nekem legutóbb 623
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!