Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segítség! Mit lehetne tenni?

Segítség! Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Jövőhét kedden 1 hetes táborba megyünk.

Általában mindig szédülök,ülve,fekve,mindenhogyan.

Nem az hogy forog minden,hanem hogy a hangok elváltoznak,és gyenge leszek.

Napi 2-3 liter folyadékot iszok.Vizet 1-1,5 litert.

Rendesen eszem.

Sokat mozgok.

Vérnyomásommal semmi gond nincs.

Mit lehetne tenni hogy a tábort teljesen ki tudjam élvezni?Nagyon félek.14/f

2012. júl. 13. 11:57
 1/5 anonim válasza:

Elsőnek is ne stresszelj mert attól rosszabb lesz.

Másodszor pedig meny el egy laborra keddig még megjön az eredménye,mert ez nem normális hogy csak úgy szédülsz!

2012. júl. 13. 12:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Voltunk laborban,minden normális volt.Senki sem érti mi lehet.Azt mondják hogy vékony vagyok.Ami igaz is 168cm és 50 kg.De normálisan eszem.
2012. júl. 13. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 33éves vagyok, 172 cm, 52 kg. Sokat szédülök,főleg frontoknál. A B-vitamin komplexet próbáld ki. Régebben b1 és b12 injekciot kaptam, 2 kúrát,az nagyon jó volt
2012. júl. 14. 08:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Supradyn pezsgőtablettát szedtem 3 hétig.Meg olyan pezsgőtablettát amiben volt magnézium és b6 vitamin.

Mindent megeszek naponta 6-7 eszem.

Senki sem érti mitől lehet.Most próbálok tornázni(szédülésre) hátha jobb lesz.

2012. júl. 14. 09:44
 5/5 anonim válasza:

első vagyok

ez akkor a stresztől lesz a kislányom most 15 éves és neki is hasonló problémái vannak. Neki is mindent rendben találtak a laborban,de szédül hányingere van,szorong.Jövő héttől kezdve járni fog egy csoportos terápiára ahol hasonló korú fiatalok lesznek,remélem ez segíteni fog neki és szerintem te is próbáld ki!!

2012. júl. 14. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!