Mit lehet tenni gátlásosság ellen?
Figyelt kérdés
Nagyon gátlásos vagyok, és idegi alapon izzadok is nem gyengén, és ez még jobban zavarba hoz. Ez nagyon kellemetlen érzés, mivel pincérnek tanulok, és sehogy sem tudom "legyőzni". Kb 5 éve kínoz ez a dolog. Van valami javaslat, hogy oldhatnám, vagy csökkenthetném ezt le? Gyógyszer vagy valami?2012. jún. 29. 14:03
1/1 anonim válasza:
Ehhez nem gyógyszer kell, hanem pszichológus, aki segít megismerni önmagad, ezáltal segít feloldani a gátlásaidat, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Nekem is sok gátlásom volt, hidd el ez a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!