Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tudnák tenni, hogy ne...

Mit tudnák tenni, hogy ne verjen félre a szívem?

Figyelt kérdés
Ma volt egy nehéz vizsgám, egész nap érzem, hogy félreütött vagy nagyobbat ütött a szívem.10-15x is előfordult csak ma. Nagyon meg vagyok már rémülve. Ez a stressz miatt van? Utóbbi napokban már éreztem, hogy néha félreüt, de nem ilyen sokszor. Már tisztára pánikban vagyok, hogy mi lehet a baj. 2 évvel ezelőtt volt 24 oras EKGm,ultrahang,pajzsmirigyvizsgálat-ez is azért, mert félre ütött néha-néha a szívem és néha a semmibol elkezdett erősen verni nyugalmi állapotban. Összes eredményem jo lett, nem lattak semmi eltérést. Azóta ha stresszesebb időszakom van, érzem hogy többször nagyon üt a szívem. Néha napi 10et, mint pl ma, néha meg 2 hétig semmi. Mit tudnák tenni ez ellen? Megint vizsgáltassam ki magam? 2 év alatt valami ,,elromolhatott,, a szívemben, ami ezt okozza? Vagy csak sima vizsgastressz? Most hogy igy tul vagyok a vizsgan, mostmar azon idegeskedek, hogy mi a bajom,attól felek,hogy leall a szívem,mar tiszta panikban vagyok. Tudnatok tanacsolni valami orvossagot vagy valamit, amivel elkerülhetném? Van valakinek meg ilyen?
2012. jún. 28. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem könnyű, de jelenleg azzal segíthetsz legtöbbet, hogy megnyugszol. Mozogj, tornázz, figyeld hogyan reagál a szervezeted. Ha a mozgást követő 5 percben jobban érzed magad, akkor szerintem csak stressz. Én is voltam/vagyok hasonló cipőben. Jelenleg épp az érettségi miatt, ami most jött ki...Ha nem javul a dolog, keresd fel a dokit, ő majd eligazít.
2012. jún. 28. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:

A lelki oka az, hogy a szívedre veszed a dolgokat. A múltban történt negatív események miatt túlparázod a dolgokat.

A lelki okok kioldásával a tünetek megszűnnek.

Ha érdekel bővebben tudok segíteni, már oldottam ki sikeresen ilyen blokkot.

2012. jún. 29. 11:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon negatív dolgok nem tortentek velem a multban, mert alapjaban veve nagyon boldog eletem van. Csak az a baj, hogy nagyon felek attol, hogy meghalok. Nem tudom miert, ha felreut a szivem, raparazok, elkezdek keresgetni a neten, aztan már temetem magam. Vannak olyan idoszakok az eletemben,amikor a testem minden rezzenesere odafigyelek,allandoan a pulzusom figyelem meg ilyenek, ez foleg akkor van, ha nincs suli, nincs semmi dolgom akkor aztan kepes vagyok egesz nap a gep elott ulni es betegsegekrol olvasni, aztan persze mindent bekepzelek magamnak. AZtan vannak olyan idoszakok amikor semmi bajom nincs, nem erdekel hogy mi van a testemmel, ez akkor van ha nagyon le vagyok foglalva, ha nincs idom semmire. Alapjaba veve en az a fajta vagyok, aki meg a sima infuluenzat is elnagyonja, de mar kiskoromtol fogva, mindig kitalaltam valami betegseget magamnak. Nem tudom mitol lehet ez, mi hozhatja ezt ki belolem.
2012. jún. 30. 00:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Több oka lehet annak hogy nem emlékszel vissza az okra.

Az egyik lehetséges ok, hogy a dolog abban az életszakaszban történt amire már nem tudsz visszaemlékezni, ez 2-3 éves kor előtti dolog.

A másik az, hogy olyan erős a blokk, hogy az a visszaemlékezést megakadályozza.

A módszer amit én blokkoldásra használok, megmutatja mi történt, a tudatalattidban ugyanis minden problémádra meg van a válasz.

A vezetett meditáció hasonlít a hipnózishoz, de partnerként kezel téged, nemcsak tudatában vagy annak, hogyan oldódik ki a problémát okozó dolog - többnyire ez elfojtott félelem - hanem később saját magad is tudod a módszert használni.

2012. júl. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!