Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok folyton fáradt?

Miért vagyok folyton fáradt?

Figyelt kérdés

Egészségesen étkezem, kajálok mindenféle vitamint, jó a vérnyomásom,és szinte semmit sem csinálok egész nap.

Folyton azt mondják hogy lusta vagyok pedig valójában azért nem csinálok semmit mert nincs hozzá energiám, ez mitől lehet?

2012. aug. 25. 04:12
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Sportolj és elmúlik.
2012. aug. 25. 04:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj vérvételre, méress vércukrot, nehogy aztán cukorbeteg legyél. Ha nem magas, akkor tényleg sportolj. Menj le futni vagy csak otthon csinálj pár fekvőt felülést stb. minden másnap.
2012. aug. 25. 05:07
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
nincs motivacio. voltal mar szerelmes? akkoris faradt voltal? :D
2012. aug. 25. 05:15
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Vérképet kell csináltatnod. Vasat feltétlenül nézess, lehet nagy mértékben oka!
2012. aug. 25. 05:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is ez van, és vérszegény vagyok....

( de azt nem tudom, mitől, de nem feltétlenül közvetlen vashiánytól, nem vezethető le ez ilyen egyszerűen)

2012. aug. 25. 09:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs motivációd,attól is lehetsz folyton fáradt,de a vasat tényleg érdemes megnézetni könnyen fáradás esetén.
2012. aug. 25. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
És érdekes,hogy a "mindenféle vitaminban"mennyi a vitamintartalom és milyen összeállításban vannak.
2012. aug. 25. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!