Mostanában folyton fáradt vagyok. Akkor is ha 8-9 órát aludtam, és akkor is ha 15-öt. Mért van ez és hogyan tudnám magam újra energikussá tenni?
Figyelt kérdés
Régen televoltam energiával. és 25 évesen még mindíg kellene. Borzasztóan zavar, simán lekéne dolgoznom 20 órákat és még utánna sportolni. De sokszor melózni sincs kedvem.Nem depresszió.Lehet hogy a Londoni levegő miatt?Vitaminra gondoltam.Mármint ilyen kapszulákra.Van más lehetőség?2011. jún. 3. 18:42
1/4 anonim válasza:
Ha lány vagy lehet terhesség,de lehet a londoni levegő simán.Ha kevesebb napfény éri az embert,akkor fáradékonyabb,kedvetlenebb.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az előző hozzászólóval.
Még okozhatja vérszegénység,vitaminhiány stb.
Jobbulást.
3/4 A kérdező kommentje:
sorry,elfelejtettem:srác vagyok.
2011. jún. 3. 23:53
4/4 A kérdező kommentje:
sorry,elfelejtettem:srác vagyok.2.nak:köszönöm :)
2011. jún. 3. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!