Mi lehet ez? Volt/van másnak is ilyen?
Figyelt kérdés
1 éve találtam egy nagy csomót a köldökömtől picit feljebb, jobb oldalt. Nyomásra érzékeny (fáj). Háziorvosnak megmutattam, csináltatott UH-t de az nem találtak semmit. Viszont elmúlni sem akar. Az az érdekesége, hogy csak akkor fáj, ha állok, ha fekszem, alig érezhető. Szerdán megyek vele dokihoz, de tiszta ideg vagyok már:\
21f
2012. jún. 30. 21:50
1/2 sheex válasza:
Apunak egy tenyér nagyságú pukli van az oldalán. Volt CT-n, UH-n, azt mondták semmit nem láttak. Elég érdekes, hogy egy tapintható valamit nem látnak semmivel. Szerintem ha nálad se találnak semmit, akkor magánklinika. Ami ebben az országban megy egészségügy terén az egy röhej.
2/2 A kérdező kommentje:
a magánt nem tudom megfizetni :\
2012. jún. 30. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!