Állandó hőemelkedés. Mitől lehet? Másnak is van?
Sziasztok.
Állandó hőemelkedésem van.. hónapok óta. 37.5 - 37.8 között.. tehát tényleges hőemelkedés.
nincs semmi bajom amúgy, nem fáj semmim, csak állandóan melegem van. gondoltam már arra is hogy rossz a hőmérő, de másikkal is megmértem és ugyanannyi volt.
szerintetek menjek ezzel orvoshoz? lehet valami betegség vagy gyulladás? bár mondom semmi egyéb tünet..
köszi a segítséget!
pajzsmirigyeddel minden rendben van? Érdemes lenne kivizsgáltatni. nekem is volt ilyen állandó hőemelkedésem tavaly... és emiatt volt. pajzsmirigy gyulladás...
vagy nem tudom.
de mindenképpen menj orvoshoz!
attól függ mikor voltál utoljára vérvételen.. attól, hogy ingadozik a tsh, még lehet gyulladásban. :/ szerintem.
minden esetre keresd fel a háziorvosod. majd ő beutal valahova!
Jól van köszönöm szépen a válaszokat! :) mentek a zöld kezek ;)
akkor azt hiszem mondjuk hétfőig méregetem és feljegyzetelem, aztán hétfőn elmegyek a háziorvosomhoz :)
köszi még1szer!
Igen, állítólag nálam ez ilyen lelki eredetű dolog, mert sokat idegeskedtem akkoriban és kiderült hogy az okozza. Ezt pedig úgy lehet megállapítani hogy egyik este ( legalábbis én esténként mértem mert akkor volt a legmagasabb) megméred a hődet, utána beveszel egy algopyrint. után még 1 óra múlva megméred és utána 2 óra múlva. fel kell jegyezni hogy mennyi idő alatt ment le és mennyire.
a következő nap ugyanezt kell megcsinálni csak egy szem nyugtatóval.
nekem az algopyrin egyáltalán nem vitte le, vagy csak minimálisan, viszont a nyugtatótól 1 óra múlva lentebb ment.
persze azóta nem élek nyugtatón meg semmi ilyesmi :D csak örülök hogy kiderült hogy nem gyulladás van a szervezetemben hanem csak hajlamos vagyok idegeskedés miatt is erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!