Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Állandó hőemelkedés. Mitől...

Állandó hőemelkedés. Mitől lehet? Másnak is van?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Állandó hőemelkedésem van.. hónapok óta. 37.5 - 37.8 között.. tehát tényleges hőemelkedés.

nincs semmi bajom amúgy, nem fáj semmim, csak állandóan melegem van. gondoltam már arra is hogy rossz a hőmérő, de másikkal is megmértem és ugyanannyi volt.

szerintetek menjek ezzel orvoshoz? lehet valami betegség vagy gyulladás? bár mondom semmi egyéb tünet..

köszi a segítséget!

2012. ápr. 19. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:

pajzsmirigyeddel minden rendben van? Érdemes lenne kivizsgáltatni. nekem is volt ilyen állandó hőemelkedésem tavaly... és emiatt volt. pajzsmirigy gyulladás...

vagy nem tudom.

de mindenképpen menj orvoshoz!

2012. ápr. 19. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet egy olyan gyulladás is a szervezetedben, ami nem okoz egyéb problémát. Szerintem mindenképp keresd fel a háziorvosod, s addig is, míg el nem mész hozzá, vezess láznaplót. Minden nap próbáld meg ugyanabban az időben (naponta többször) mérni a lázad, s írd fel, hogy mikor mennyi. Ez sokat fog segíteni a dokinak.
2012. ápr. 19. 12:54
 3/9 A kérdező kommentje:
nah igen, ezt kihagytam, járok endokrinológushoz és a pajzsmirigyemmel minden rendben, csak kicsit ingadozó a tsh-m. szóval ezt ki lehet zárni azt hiszem, mert biztos kiderült volna a leletemből ha be van gyulladva ugye?
2012. ápr. 19. 12:55
 4/9 A kérdező kommentje:
egyébként mindig estefelé veszem észre hogy felkúszik :S
2012. ápr. 19. 12:56
 5/9 anonim ***** válasza:

attól függ mikor voltál utoljára vérvételen.. attól, hogy ingadozik a tsh, még lehet gyulladásban. :/ szerintem.

minden esetre keresd fel a háziorvosod. majd ő beutal valahova!

2012. ápr. 19. 13:00
 6/9 A kérdező kommentje:

Jól van köszönöm szépen a válaszokat! :) mentek a zöld kezek ;)

akkor azt hiszem mondjuk hétfőig méregetem és feljegyzetelem, aztán hétfőn elmegyek a háziorvosomhoz :)

köszi még1szer!

2012. ápr. 19. 13:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Rájöttél végül mi volt a gond?Ugyanez az én problémám is!mármint a hőemelkedés
2012. jún. 27. 06:25
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen, állítólag nálam ez ilyen lelki eredetű dolog, mert sokat idegeskedtem akkoriban és kiderült hogy az okozza. Ezt pedig úgy lehet megállapítani hogy egyik este ( legalábbis én esténként mértem mert akkor volt a legmagasabb) megméred a hődet, utána beveszel egy algopyrint. után még 1 óra múlva megméred és utána 2 óra múlva. fel kell jegyezni hogy mennyi idő alatt ment le és mennyire.

a következő nap ugyanezt kell megcsinálni csak egy szem nyugtatóval.

nekem az algopyrin egyáltalán nem vitte le, vagy csak minimálisan, viszont a nyugtatótól 1 óra múlva lentebb ment.

persze azóta nem élek nyugtatón meg semmi ilyesmi :D csak örülök hogy kiderült hogy nem gyulladás van a szervezetemben hanem csak hajlamos vagyok idegeskedés miatt is erre.

2012. júl. 4. 22:40
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem is ez a bajom most, de én nem vagyok ideges,egy súlyos torokgyulladásom volt két hete és azóta izzadok minden éjjel és néha felmegy a lázam, fogalmam sincs mi a fax ez , de kva idegesitő.
2016. szept. 4. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!