Másnak is irdatlanul fáj a feje ettől a hülye időjárástól?
Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra változik az idő. Mindig is érzékeny voltam az ilyen frontokra, de mostanában egyszerűen cselekvőképtelenné váltam, annyira fáj a fejem. Semmi sem használ ellene, pedig a Rubophen az jó volt mindig, de most hiába szedem, ugyanúgy fáj a fejem és hányingerem van.
Másnak is van ez így?
Mit tesztek ellene, hogy viselitek el? Ha ez nem múlik, hová forduljak? Elviselhetetlen, hogy csak feküdni bírok szinte... :(:( :(
Köszönöm előre a válaszokat!!
2012. jún. 30. 14:52
1/4 anonim válasza:
Igyal sok vizet! Az értágítò! Ès algoflex fortet vegyel be, de ne sokat! Üdv, egy migrénes fejfájós.
2/4 Jubilee válasza:
Én sem érzem jól magam. Kótyagos a fejem, szédelgek. Én sokat iszom, megy a ventillátor és besötétítettem. Így is 26.5 fok van a lakásban. Az emeleten meg 34. :S
3/4 anonim válasza:
Én is érzékeny vagyok a frontokra, szinte minden nap fáj a fejem, sokszor annyira, hogy már hányingerem van a fájdalomtól :S Én csak akkor veszek be rá gyógyszert, ha már nagyon-nagyon nem bírom. Nem akarok hozzá szokni a gyógyszerekhez, mert akkor nem hatnak meg ugye a túlzott gyógyszer szedésnek is van mellékhatása. Inkább sok vizet iszok, próbálok csendes helyen maradni, mert nekem a hangok váltják ki főleg a migrént, mert sajna az is vagyok. A sok víz mellett próbálom bebeszélni magamnak, hogy ez nem is fáj annyira, lehetne ezerszer rosszabb. Néha sikerül, de többnyire nem és akkor a kedvem se jó :(
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, igyekszem minden nap 2és fél litert meginni, van, hogy többet is, ilyenkor csúszik a folyadék.
Migrénes vagyok (állítólag) én is... Algoflex forte-t majd kipróbálom. Nekem is hangokra erősödik a fájdalom.
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld pacsi mindenkinek! :)
2012. jún. 30. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!