Miért zsibbad vajon a kézfejeim?!
Figyelt kérdés
Sokszor azt veszem észre hogy, ha délután fáradt vagyok akkor alszok egyet, és arra kelek le van zsibbadva mindkét kézfejem.De azt sem értem éjszaka miért nem??..fordul elő ilyen.2012. jún. 16. 17:39
1/3 anonim válasza:
Valószínű, hogy nappal forgolódsz, és elfekszed a kezed, így elégtelen a vérkeringés benne.
2/3 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, de ha a hasamra teszem akkor is...
2012. jún. 16. 17:52
3/3 anonim válasza:
mikor fekszel a gravitáció nem segit a vérkeringésednekezért kicsit gyengébb este pedig azért nem érzed mert több időt alszol ezért aklimatizálódsz a kis vérnyomáshoz és nem érint kellemetlenül (bocs ha csúnyán irtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!