Mitől zsibbad a bal karom, és miért szédelgek?
Figyelt kérdés
Kb 3 napja ezelőtt lépett fel először ez a probléma hogy szédelegtem. És ritkán a szívem is szúr kicsit. pár nap alatt nem aludtam valami sokat. És kiskoromban vérszegény voltam. Előfordulhat hogy az vagyok megint? 17/F2012. máj. 15. 23:07
1/5 anonim válasza:
vérnyomás, méresd meg, nem jó ilyenekkel szórakozni
2/5 A kérdező kommentje:
akár komoly bajom is lehet?
2012. máj. 15. 23:14
3/5 anonim válasza:
ha huzamosabb ideig fenáll a probléma, akkor keress fel egy ideggyógyászt!
az alvás is lényegen, ha nem pihensz eleget, nem tesz jót az egészségednek!
egyéb tünet? fejfájás? kettőslátás?
4/5 anonim válasza:
A vérszegénység tünetei:
fáradékonyság
letargia, lehangoltság
gyengeség, szédülés
koncentrálóképesség hiánya, feledékenység
gyakori megfázás.
A távdiagnosztika helyett ne itt kérdezgess, hanem irány az orvos, aki elküld laborvizsgálatra, mert az ad pontos választ!
5/5 A kérdező kommentje:
fejfájás is volt de ritkán. bár lehet attól hogy sokat utaztam. kettőslátás meg ilyesmi nem volt. csak szédelegtem. Ideggyógyász? kicsit ingerlékenyebb voltam de szerintem ez a kevés alvás miatt volt. és az nem fordulhat elő hogy újra vérszegény vagyok?
2012. máj. 15. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!