Sokat zsibbad a karom mostanában. Mitől lehet?
Olvasgattam egy kicsit a neten. Vszeg vmi idegbecsípődés az én esetemben. B vitamint, magneB6-ot javasolják szedni. Én szerintem nekem a túra hordozó váltotta ki. 13 kg, gyerekkel együtt a háton, vszeg valami meghúzódott.
Lehetséges ez? Valaki volt már orvosnál ilyen miatt. Hogy őszinte legyek nincs kedvem orvosokhoz járkálni, de persze ha nincs javulás menni kell.
Ez altalaban a veraramlasnak a tunete, tehat erdemes elmenni egy orvosi kivizsgalasra, ahol kideritik a valodi okat.
Inkabb idosebb korban szokott jelentkezni, de manapsag mar a ffiataloknal is elofordul, talan a rossz etkezesnek az oka,hiszen lehet erszukulet, amikor a vernek az aramlasa akadalyozva van, es ahol erzed a zsibbadast, ott lassaban aramlik pl., de lehet tobb oka is, az egyik lehetoseget irtam most le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!