Már egy jó ideje (kb.5 hónapja) "szédelgek". mitől lehet?
Figyelt kérdés
voltam pszichologusnál ,aztán nagyjábol elmúlt..de mindig ujra előjön,már pánikrohamaim is kialakultak ezmiatt.nem szedek smemiféle gyogyszert..amita igy szédelgek a jobb főlem mindig bedugul hirtelen és akk alig hallok,de egy idő után elmulik..lehet fülprobléma miatt?
a tarkom nagyon feszül..szokott is fájni.. nemtudom mi lehet a probléma. =/ talán ti segitehettek..
2012. máj. 13. 22:36
2/5 anonim válasza:
igyál sok folyadékot és egyél rendesen,nézesd meg a vércukrod és a vérnyomásod.
3/5 anonim válasza:
Igen, a vérnyomás eléggé adja magát, ha mindennel rendben van, akkor nézz el neurológiára.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát még 5 honappl ezelőtt mértek vérnyomást,azzal nem volt probléma.. mondjuk akkor sokkla jobban szldültem és az lehetett idegileg..ez a mostani másfajta szédülés..akkor menni se tudtam és az idegtől volt ,mert történ egy, s más velem.. most viszont csak instabilnak érzem magam..
2012. máj. 13. 23:54
5/5 anonim válasza:
Egy labor nem ártana, abból sokminden kiderülhet. Esetleg vérszegénység? Nekem az van és elég gyakran szédülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!