Gaboy kérdése:
Az mitől lehet hogy 2-3 hónapja fáj a fülem és ha elfordítom kicsit erősebben a fejem akkor valamiféle lötyögést érzek a fülemben?
Figyelt kérdés
Orvosnál jártam és CT is készült de semmi nem történt (gyógyszerfelírás, de semmi nem változott) a CT is jó.2012. márc. 20. 11:38
1/5 anonim válasza:
Fülészeten voltál? Fülzsír miatti dugulás is okozhat hasonlót.
2/5 anonim válasza:
Hát ha az orvos nem tudta, és a CT sem mutatott ki semmit, itt látatlanban mit vársz? Nekem volt hasonló, egy szerencsétlen (reklámozott) fülmosást követően, valahogy benne maradt a "tengervíz", lötyögött (vagy úgy éreztem) három hétig, de spontán elmúlt, Mindkét füled fáj? Milyen gyógyszert kaptál? Nekem ez egyoldali volt, mindig arra a fülemre feküdtem, és lehet, hogy elszivárgott. :D
3/5 A kérdező kommentje:
Voltam fülészeten és mindent normálisnak találtak, kivéve egy kisebb fokú halláscsökkenést, amely valószínűleg emiatt alakult ki. A fülzsír is kilőve minden nap vagy legalábbis 2 naponta tisztítva van a fülem.
2012. márc. 20. 11:46
4/5 A kérdező kommentje:
Orrcseppeket, szteroidot kaptam de semmi hatása.
Már kb. 2-3 hónapja tart és éjszakánként is arra ébredek hogy nagyon fáj a fülem. Általában a jobb szokott fájni, de előferdül az is hogy a bal, sőt valamikor mindkettő egyszerre.
A problémámat tudom itt nem tudják megoldani, csak érdeklődési szintem kérdezősködök, hátha valaki járt már ilyen cipőben és tudja mit kellene csinálni.
2012. márc. 20. 11:51
5/5 anonim válasza:
Gyerekkoromban volt ilyenem. Házi gyógymód: Tepsiben felmelegítesz néhány evőkanálnyi konyhasót, beleteszed valami pamut zacskóba (zokniba, kesztyűbe és azt kell a fül fájós oldalán tartani. (Vagy ráfeküdni.) Fülfájós gyereknél alkalmazták, alkalmazzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!