Nem bírom tovább! Help! Mi lehet ez?
Hosszú évek óta fáradt vagyok, állandóan! Kimerült, sétálni is alig bírok, az izmaim égnek, kötöttek, alig bírok mozogni, ropog mindenem, az ízületeim fájnak, állandóan beteg vagyok!
Nem lehet épp ésszel felfogni!
Az orvosaim mindig csak találgattak, auto-immun vizsgálat, ott nem találtak semmit, aztán pajzsmirigy, ott sem, elvileg cukros sem vagyok, rákról szintén nem tudok.
A mandulám az gócos-tályogos volt, kivették, de semmi se múlt el (már 3 hónapja).
Ezenkívül most a lisztérzékenység-tesztemnél (állandó zsíros széklet) a ttg IGA szintem pozitív lett, de csak 1 hónap múlva kaptam időpontot gasztroenterológiára.
Mi lehet ez? NEM BÍROK EZEKKEL A FÁJDALMAKKAL!
Egy 20 (!) éves lány...
vérszegénység? - oxigén felvétel
férgesség - energia hiány
székrekedés? - mérgek
valamilyen vitaminhiány ?
dolgozol? tanulsz?
milyen egy napod?
sétálsz? ülsz egésznap? otthon fekszel?
Vérszegény is vagyok, csomó vitaminból is hiányom van, nem szívódnak fel a dolgok.
Ma is épp hasmenésem van, mint a víz.
A gyengeség miatt második éve itthon vagyok non-stop
Szia!
Étrendváltoztatással próbálkoztál már? Milyen ételeket és italokat szoktál fogyasztani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!