Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem bírom tovább! Help! Mi...

Nem bírom tovább! Help! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Hosszú évek óta fáradt vagyok, állandóan! Kimerült, sétálni is alig bírok, az izmaim égnek, kötöttek, alig bírok mozogni, ropog mindenem, az ízületeim fájnak, állandóan beteg vagyok!

Nem lehet épp ésszel felfogni!

Az orvosaim mindig csak találgattak, auto-immun vizsgálat, ott nem találtak semmit, aztán pajzsmirigy, ott sem, elvileg cukros sem vagyok, rákról szintén nem tudok.

A mandulám az gócos-tályogos volt, kivették, de semmi se múlt el (már 3 hónapja).

Ezenkívül most a lisztérzékenység-tesztemnél (állandó zsíros széklet) a ttg IGA szintem pozitív lett, de csak 1 hónap múlva kaptam időpontot gasztroenterológiára.

Mi lehet ez? NEM BÍROK EZEKKEL A FÁJDALMAKKAL!

Egy 20 (!) éves lány...

2012. jún. 2. 15:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

vérszegénység? - oxigén felvétel

férgesség - energia hiány

székrekedés? - mérgek

valamilyen vitaminhiány ?

2012. jún. 3. 16:14
 12/15 anonim ***** válasza:

dolgozol? tanulsz?

milyen egy napod?

sétálsz? ülsz egésznap? otthon fekszel?

2012. jún. 3. 16:15
 13/15 A kérdező kommentje:

Vérszegény is vagyok, csomó vitaminból is hiányom van, nem szívódnak fel a dolgok.

Ma is épp hasmenésem van, mint a víz.

A gyengeség miatt második éve itthon vagyok non-stop

2012. jún. 3. 16:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Étrendváltoztatással próbálkoztál már? Milyen ételeket és italokat szoktál fogyasztani?

2012. jún. 15. 09:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Na, kiderült, lisztérzékeny vagyok, és bélgyulladásom van.
2012. jún. 21. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!