Segítég. összetörtem. Nem bírom tovább. :S mit tegyek?
műttesd meg a lábad és játsz tovább.
ennyi.
erre rájöhettél volna...
Én értelek,hidd el!De ha nem vállalod a műtétet,valószínűleg nem is lesz több edzésed soha.Ha viszont vállalod és meggyógyulsz,előbb-utóbb lehet,hogy újra ugyanúgy játszhatsz ahogyan régen.Azért gondolt át!
Üdv:Az előbbi utolsó hozzászóló.
Szia,
megértelek,velem majdnem ugyanez volt.
Évekig hajtottam hogy mehessek a VB-re (uszonyosúszás) ,majd mikor sikerült,elszakadt egy ín a lábamban és nem mehettem (habár az indulás időpontjára teljesen jól voltam,de az edzőim nem engedtek, felesleges pénzkidobásnak tartották)
Addig úgy edzettem mint egy őrült, napi kétszer másfél -két órát,szakadatlanul, semmi sem állított meg. És igen: én voltam a sztár,mindenki irigyelt.
De aztán.. hiába hogy felépültem, nemsikerült már pszichikailag rendbekapnom magam,így soha többé nem úsztam már olyan jól hogy sikerültjön a kijutás a VB-re...mert nemláttam reálisnak már,mivel ekkorát csalódtam,nemtudtam
16 éves voltam ekkor... Most 19 vagyok,és sajnos az úszást már abbahagytam. DE, nemadtam fel a küzdelmet, megtaláltam azt amiben jó vagyok még - a kémia. Szóval nekifogtam egy nehéz fősulinak és egyelőre megy. sikeres vagyok... :)
kívánom hogy Te is találd meg még azt ami miatt érdemes küzdened és kilábalnod a "roncs"-ságból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!