Segítég. összetörtem. Nem bírom tovább. :S mit tegyek?
Figyelt kérdés
16éves vagyok. és most lesztek felháborodva hogy egy 16 éves nem törhet össze. de igen. 3éve kosárlabdázom. idén januárban közölték velem az edzőim hogy nb1es felnött csapatba igazolnak le. ez volt az álmom . ezért hajtottam. ezért küzdöttem. aztán 4 hónapja ( 1 héttel az első nb1es edzésem elött) edzésen térdsérülést szenvedtem. műteni akarták de nem mertem belevágni. 4hónap. most kezdek kiborulni. az álmaim a porba hullatak. talán soha többet nem játszhatok ha mégis soha nem leszak az mint aki voltam. belefáradtam a reménykedésbe. elfáradtam. egy roncs vagyok akit 4 hónapja még mindenki irigyelt. segítsetek. mit tegyek?2010. máj. 29. 22:04
11/15 anonim válasza:
komolyan? :) ez tök jó. Sok sikert!!
12/15 A kérdező kommentje:
bocs, de mi a tök jó?:O
2010. jún. 1. 18:18
13/15 anonim válasza:
hogy te is pont a kémiát szereted.
14/15 A kérdező kommentje:
ja:D
2010. jún. 14. 15:25
15/15 anonim válasza:
Tanulj meg írni. Az is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!