Segitsééég mit tegyek?! Bövebben lent!
már 3éve menstruálok, és kezdek aggódni hogy nekem nagyon sok ideig és nagyon sok van :/ legutóbb 8napig volt meg, és óránként kellett a normál tampont cserélnem ... forduljak vele orvoshoz vagy ez normális ?:O előre is köszönöm a válaszokat. :)
17/L
nézesd meg.
17 éves vagy,egyébként se ártana már elmenni nőgyógyászhoz
Én is 8 napig menstruálok. Az első 3 napban, másfél óránként (vagyis mivel egyetemre járok minden szünetben) kell cserélnem a super tampont.
Nincs ezzel semmi baj. A genetika határozza meg, hogy milyen erősségű és, hogy meddig tart. Nem kell belehalni.
szia!
Én is 8 napig menzeszelek, nagyon erős, 2.-tól 4. napig félóránként a wc-n vagyok. Van, hogy ki sem tudok mozdulni, és így is átázok. Szedem a tablettát, de nem csökkent semmit.
A doki szerint normális, sőt, a papírra közepes vérzést írt...
Annyit fűznék hozzá, hogy anyukám is 8 napig menzeszel és nővéremnek is 7 napos a vérzése. Gondolom nem vagyunk mind a 3-an betegek...:)
Ezért írtam, hogy a genetika is szerepet játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!