Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szorongásra homeopátiás...

Szorongásra homeopátiás gyógyszer? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Szóval a tüneteim, hogy stressz helyzetben, új helyzetben erős hasmenés, gyomorgörcs, vizelési inger jön rám, ami nagyban megnehezíti az ilyen helyzeteket.

Konkrét példa, hogy pl verseny előtt 1 hétig wc-re járkáltam, miután megvolt a verseny, pakk mintha sose lett volna. Tudom, hogy ez pszichés eredetű, de pszichológushoz nem szeretnék járni, nyugtató, vagy hasonló gyógyszereket nem akarok szedni, valami természetes gyógymódot szeretnék találni, hogy ezekben a helyzetekben a kis izgalmon kívül más tünetek ne jelentkezzenek.

Legjobban olyan válaszokra lennék kiváncsi, ami saját tapasztalat, vagy ismerős tapasztalta, hogy az esetleg jó.

Remélem jó kategóriába írtam ki a kérdésemet, bármilyen tanácsot szívesen fogadok.

2012. máj. 16. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
a naturlandnak van nyugtató teakeveréke, esetleg a homeopátiás szerekből a sedatif pc. egy módszernek meg megtanulhatnál relaxálni.
2012. máj. 16. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
van egy olyan szer hogy Valeriana, nem homeopátiás bogyo, de gyogynovényekből készült nyugtatószer, én néha beszedek pár bogyót ha valami nagyon felizgat, és stresszel
2012. máj. 16. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha a szorongásod valami megmérettetés, vagy közelgő kellemetlen esemény okozza, és félsz, a térdeid remegnek, egész testedben reszketsz, próbálkozz meg, a GELSEMIUM-mal. Ha félsz, rettegsz, lámpalázas vagy, esetleg tömegben, vagy zárt helyen pánikba esel, az ARGENTUM NITRICUM segíthet. Ilyen esetekben vegyél be egy adag 30-as, vagy 200-as potenciálú szert előző este, majd a kérdéses napon az esemény előtt 2-3 órában óránként egyet.

Ne feledd, az ilyen tünetek meleg időben súlyosbodnak.

Pánik, érzelmi megrázkódtatás, vagy félelem esetén, ha úgy érzed állandóan bajban vagy, alkalmazz ACONIZUM-ot. Az ARSENICUM ALBICUM a múló pánikrohamokkal járó állandó szorongásra jó.

2012. máj. 16. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:
*ACONITUM-ot
2012. máj. 16. 11:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget, mentek a zöld kezek. :)
2012. máj. 17. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!