Bör bajok! Bövebben lent! SEGITSÉÉÉG! Csak az én böröm ilyen? Megértem hogy tini korban ez iylen de ez nekem sok.
Azt mondják,hogy az élesztő segít.Egy kicsit enni kell belőle,persze nem kilószám.
Nekem is rengeteg pattim volt tini koromban,a hátamat megmutatni sem mertem senkinek,annyira gáz volt.Egy golyósdezodorra hasonlító valamivel kentem,de sajnos nem emlékszem a nevére.De a gyógyszertárban biztosan tudnak ajánlani neked valamit. Jók ezek a "krémek",leszárítják a pattikat.
Egy dologgal tudlak csak bíztatni,elmúlik idővel!!!
Egyet azért tegyél meg!Soha ne nyomogasd őket,pláne ne piszkos kézzel vagy mensi alatt,mert nyoma maradhat.
Kitartás!!!
Menj el kozmetikushoz, mert így csak tönkreteszed az arcbőrödet, és huszon évesen tele lesz az arcod "lyukakkal", nagyon csúnya lesz..
Ne vásárolj semmiféle drága krémeket, inkább havonta egyszer járj el nagykezelésre, nem mondom, hogy az első, vagy a második segít, de a harmadik már biztosan!
fú nekem is sok van...sőt zsíros is az arcbőrőm és ilyen hüly- pöttyök is vannak az arcomon!! nem csak a tiéd ilyen.
a piros foltok,azok amikor kikaparod,vagy kinyomod a pattanásaidat,és annak a nyoma...
Nézzél be ide :
Google->Garnier
és ide minden levan irva amit akarsz tudni:)
14L
Szia!:)
Saját tapasztalatomat irom le:
Minden este megeszem 2-3 db kis élesztőgolyót.gyógyszernagyságúra gyúrom,hogy letudjam nyelni vizzel!Vegyél feketeszappant,amit kozmetikustól lehet rendelni,ha gondolod tudok adni címet,vagy a Lushban is vehetsz,de az nem az igazai ilcsi féle feketeszappan.Ami még nekem nagyon segitett az a nivea intimo-intim mosakodógél-az arcodat mossd meg vele 1nap3szor!
Alapozót,púdert csak akkor használj ha nagyon muszáj!De ha hazaérsz azonnal mosd le!
Nekem ezek mind beváltak és mostmár nagyon szép az arcbőröm.Az élesztő nagyon hamar hat,3-4nap múlva már észreveszed a hatását!
Sok sikert!:)
19/L
szia! megértem a gondod, tavaly nekem is nagyon csűnya volt a bőröm, énis rengeteg alapozót + korrektort elhasználtam.. de barátnőmtől hallottam az aknesol nevű arctonik féleségről, és nekem nagyon bevált!! most nagyon szép az arcom, bár néhány miteszerem van, de végülis a pattanások már elkerülnek...:) ha kiis jön egy akkor 2 napig látszik és elis múlik, nem pedig hetekig undorító sebes meg gennyes stb..
a gyógyszertárakban lehet kapni, 1000FT körül van, és ahogy írtam már AKNESOL oldat a neve. itt egy link is:
kiszárítja a bőrt, szóval érdemes venni olyan hidratáló krémet ami nem zsírosítja a bőrt. szerintem próbáld ki:)
Szia!
Sajnos tudom milyen érzés ez,nekem is ilyen a bőröm,mondjuk már kezd javulni a helyzet:)
Sztem először is keress fel egy jó kozmetikust,és tisztíttasd ki az arcod.És kérd ki a véleményét,h szerinte milyen kozmetikumok lennének jók neked.
Az alapozót,korrektort,púdert felejtsd el!
Kerüld a zsíros,fűszeres ételeket,ne egyél túl sok csokit,olajos magvakat!
Sztem tarts egy tisztítókúrát:)
Ezenkivül még a neten számos oldalon vannak különféle házi pakolások,amik tényleg nagyon jók.
ne feledkezz meg a mindennapi arctisztításról,a heti 1×radírozásról sem:)
Ha a kozmetikus sem segítene,érdemes elmenni egy bőrgyógyászhoz.
Remélem segítettem:)
puszka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!