Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi bajom van? Mi okozhatta...

Mi bajom van? Mi okozhatta ezt reggel? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok reggel mikor fel akartam ébredni,az oldalamon feküdtem,a fejemben mondtam magamnak kelj fel,de nem mozdult a testem,a szemem nem nyílt ki,hevesen vert a szívem,nagyon megijedtem,eltartott ez az állapot vagy 2-3 percig utána hirtelen kinyílt a szemem,a kezem,lábam lassan,de megmozdult,zsibbadt a testem. Van itthon vérnyomás mérő,óránként mérem,és mindig jelzi reggel óta a szívritmuszavar ikont.

Régebben volt olyan,hogy sokat zsibbadt a jobb oldalt az arcom,anno a bölcsességfogaimra gyanakodtak,ki is műtötték mind a négyet,tavaly év végén lett vége,utána el is tűnt ez a jelenség,de most kb. 2-3 hónapja,néha kis időre visszatér,de csak jobb oldalt,és csak az arcom.

Milyen kivizsgálásra lenne érdemes elmennem?

Mi lehetett ez a reggeli dolog,nagyon meg vagyok ijedve.

20/L

2012. máj. 17. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:

vérnyomásod mennyi volt? nem hinném h ez olyan nagy probléam, de megnyugtatás végett, kardiológus, neurológus, ja és úgy emlékszem beutalóval kell menni, szóval először háziorvos

legalábbis nálunk így megy

2012. máj. 17. 14:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Alapból is alacsony vérnyomásos vagyok,legfrissebb mérés 100/60,a jel még mindig megjelenik.

Köszi,hogy írtál.

2012. máj. 17. 14:10
 3/5 anonim ***** válasza:
hát ideggyógyászatra kell menned! :)
2012. máj. 17. 14:14
 4/5 anonim válasza:
szerintem ez sima alvásparalízis volt,nálam is előfordult már,tény hogy ijesztő de szerintem az alvással van összefüggésben,és nem szervi probléma
2012. máj. 31. 15:32
 5/5 anonim válasza:
20 éves kor környékén egyébként is gyakori az alacsony vérnyomás,még fejlődik a test
2012. máj. 31. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!