Mi bajom van? Mi okozhatta ezt reggel? (Bővebben lent)
Sziasztok reggel mikor fel akartam ébredni,az oldalamon feküdtem,a fejemben mondtam magamnak kelj fel,de nem mozdult a testem,a szemem nem nyílt ki,hevesen vert a szívem,nagyon megijedtem,eltartott ez az állapot vagy 2-3 percig utána hirtelen kinyílt a szemem,a kezem,lábam lassan,de megmozdult,zsibbadt a testem. Van itthon vérnyomás mérő,óránként mérem,és mindig jelzi reggel óta a szívritmuszavar ikont.
Régebben volt olyan,hogy sokat zsibbadt a jobb oldalt az arcom,anno a bölcsességfogaimra gyanakodtak,ki is műtötték mind a négyet,tavaly év végén lett vége,utána el is tűnt ez a jelenség,de most kb. 2-3 hónapja,néha kis időre visszatér,de csak jobb oldalt,és csak az arcom.
Milyen kivizsgálásra lenne érdemes elmennem?
Mi lehetett ez a reggeli dolog,nagyon meg vagyok ijedve.
20/L
vérnyomásod mennyi volt? nem hinném h ez olyan nagy probléam, de megnyugtatás végett, kardiológus, neurológus, ja és úgy emlékszem beutalóval kell menni, szóval először háziorvos
legalábbis nálunk így megy
Alapból is alacsony vérnyomásos vagyok,legfrissebb mérés 100/60,a jel még mindig megjelenik.
Köszi,hogy írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!