Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Borzalmas izzadás PCOS, vagy...

Borzalmas izzadás PCOS, vagy cisztás fog miatt lehet inkább?

Figyelt kérdés

Egy ideje már nagyon izzadok,a PCOS már kezeltetem és a fogamat is megműtik hamarosan,ha minden igaz.Most,hogy itt a nyár egyre jobban izzadok,arra gondoltam,hogy idegi alapon is lehet,mert eléggé szorongó típus vagyok,de,amikor éppen nem stresszelek,akkor is azt érzem,hogy szinte lángol az egész testem.A fogorvosom azt mondta,hogy ez a beteg fog gócként szerepel a szervezetben,úgyhogy nem tudom...lehet-e emiatt is...

köszönöm előre is!

2012. máj. 2. 09:58
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja még azt nem írtam,nem tudom számít-e valamit,de minden lehetséges helyen izzadok:a talpamon,a hónom alatt,a tenyeremen,a hátamon,és még olyan is előszokott fordulni,hogy hátul a combomon.Nagyon rossz.:S
2012. máj. 2. 10:05
 2/8 anonim válasza:

Szia!

Én is PCOS-es vagyok és rettenetesen izzadékony,még akkor is van izzadás ha nincs is meleg,persze melegben rosszabb,érdekes módon még zuhany után is elkezdek izzadni:(

De én rengeteget iszom-5-6 l vizet egy nap+ még más folyadékok,tej,leves ilyesmi,egyébként vékony vagyok eléggé,szóval a súlyom miatt nem lehet az izzadás,szerintem nálad is a PCOS okozhatja,ahogy nálam is,még megoldást nem találtam rá,a gyakori tisztálkodáson kívül:(

2012. máj. 2. 13:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon köszönöm,hogy írtál!Sajnálom,hogy neked is ez a bajod.:( Én annyira nem vagyok vékony,de túlsúlyos sem,úgyhogy én sem hiszem,hogy nálam ez lenne a baj.Te tartod a 160 g ch diétát? Én most kezdtem nem régen,de hát ahhoz még kell egy jó idő sajnos,mire átállok.Meg a metformint is,ha minden igaz a héten kezdem majd el szedni.Szerintem nálam leginkább talán az IR lehet még a gond,mert úgy hallottam,hogy attól is lehet izzadni rendesen,végül is,ha arra gondolok,hogy a cukorbetegségtől is...és ez ugyan még nem az,de lehet belőle az is....:/

2012. máj. 2. 14:25
 4/8 anonim válasza:
Nekem nem kell diétáznom,annyit mondott az endokrinológus,hogy a tiszta cukrot kerüljem,meg mozogjak sokat,múlt héten volt laparos műtétem kiégették a cisztáimat,most szeretnék keresni egy endokrinológust aki kicsit jobban oda figyel,mert a mostani nem igazán figyelt rám sajnos,most nincsenek így cisztáim,de az izzadás megmaradt,az IR nekem is magas volt,arra szedtem merckformint,de allergiát váltott ki a gyógyszer és ezért inkább műtött a doki,kb 50 cisztám lehetett,de a merckformin előtt még ennél is több volt,egyébként olvastam itt gyakorin valami szerről ami nagyon jó az izzadásra,ha megtalálom a nevét akkor leírom neked,mert elfelejtettem felírni,valami oldatos izzadás gátló,én szerintem kipróbálom,írok is ha megvan a neve:)
2012. máj. 2. 21:13
 5/8 anonim válasza:
Ja és az első voltam:)
2012. máj. 2. 21:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja okés,köszönöm aranyos vagy!:)Egyébként nem az Antisudoricára gondolsz? mert arról már én is hallottam sokat,meg próbáltam is,egy ideig hatott,de iszonyatosan szárította és kicsípte a hónaljamat.:( úgyhogy azóta már nem használom. Úh ez a műtét biztos dúrva lehetett.Szerintem is keress másik dokit,mert fura,hogyha az inzulinod magas volt,akkor miért nem írt elő diétát.Mindenki a Mens Mentis-t ajánlja,hogy mennyire jó,én most voltam náluk,és viszonylag tényleg jól kezelik az embert,és törődnek vele szerintem.Ott is elsődlegesen a diéta az,amit mondanak,meg a gyógyszer,de hát akkor Te azt nem tudod szedni.Nem tudom,mert én is még csak most kezdem majd,remélem nem leszek rá allergiás,mondjuk nekem van egy Irritábilis Bél Dzindróma nevű betegségem is,ami egyébként is járhat hasmenéssel,úgyhogy félek,hogy megleszek lőve a metforminnal...:/
2012. máj. 2. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló tuti, hogy a Solutio Antisudorica-ra gondolt, mert minden izzadással kapcsolatos kérdésnél legalább egy valaki ajánlja...
2012. máj. 2. 21:50
 8/8 anonim válasza:

Igen arra gondoltam:)

De így már lehet,hogy ki sem próbálom,mert ekcémám is van és ha ez neked kicsípte a bőröd akkor az ekcémás bőrre lehet,hogy nem is jó!

Hát mindenképp bejelentkezek valahova endokrinológushoz,de itt nálunk csak a kórházban van én úgy tudom,de ott van több doki is,majd csak találok egyet:)Hát nem volt jó a műtét,nagyon féltem tőle,vagyis a műtét nem volt vészes,csak a varratom megrepedt és most elég csúnyán gyógyul,de egyébként már nem is fáj,csak 2 napig volt fájdalmas műtét után,most ha már letelik a 6 hét műtét után akkor elkezdek sportolni,addig nem merek még hátha baj lenne belőle!

2012. máj. 3. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!