Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Elég izzadós vagyok. Létezik...

Elég izzadós vagyok. Létezik olyan dezodor, amitől nem izzadunk nagyon?

Figyelt kérdés
Még régebben hallottam, de nem igazán akartam elhinni. Volt valaki hasonló cipőben? Nekem ez fontos, mert igényes nő vagyok, ez nekem fontos. Előre is köszönöm!

2012. ápr. 9. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Patikában lehet kapni,nem dezodor.Én is itt olvastam,pajzsmirigy beteg vagyok egyébként,ebből kifolyólag izzad kezem-lábam(is)állandóan.

Solutio Antisudorica a neve(remélem jól írtam) Naturland terméke.

Nekem bevált,400 forint egy kis üveggel,de elég sokáig,szerintem egy hónapig is.

Már csak nedves a tenyerem(de az is állandóan) de ne csucsug a víztől.Kezet még így se fogok senkivel,mielőtt meg nem töröm,de egy hónapja használom és nagyon sokat javult.Eddig semmi bőrgyógyászati szer se használt.

2012. ápr. 9. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos Én is nagyon izzadok!

Most hogy itt a tavasz-nyár , még kellemetlenebb , mert télen még a kabát eltakarja az izzadságfoltot , de most ? :-(

Voltam kivizsgáláson is , amit sejtettem beigazolódott !

Nekem a stressztől van , nem múlik el semmilyen izzadásgátlótól,(stresszes meló) szerencsére nincs szaga, mert Én is igényes vagyok magamra és rendszeresen megmosom , de akkor is nagyon kellemetlen .

Kaptam 1 készítményt ami csak receptre kapható , ha gondolod kipróbálhatod , nekem az sem segített!

Solutio antisudorica

(aluminium -klorid-hexahidrát

Az aluminium az izzadsággátló szere,

A doki csak 1 megoldást tud, a botoxot

Én abban nem megyek bele, mert ez akkor is méreg és ha így reagál a + idegre a szervezetem , akkor annak ki kell jönnie !

Ha meggátolom , ki tudja évek múltán hol ,milyen rákom alakul ki !

Szerintem Te is fogadd el , ha már mindent megpróbáltál , aztán ki tudja , lehet ahogy jött , úgy el is múlik:-)

2012. ápr. 9. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Olvastam az 1-est

Akkor lehet vény nélkül is kapni, nekem a doki írta fel,

ellentétben vele, nekem sajnos nem használt,

Kettes voltam :-)

2012. ápr. 9. 19:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Engem nemrég más okból küldtek el pajzsmirigy vizsgálatra (nem tudok hízni), ami egy vérvételből állt. Azon kívül, hogy egy kicsit vérszegény vagyok, semmi bajom. De én is mindig erre gondolok, hogy valami a hőháztartással lehet. :/

Az ember azt gondolná, hogy inkább nagyobb súlyú, molett embereknél fordul elő izzadás. Sajnos nem. :/

Mindenesetre azt a szert kipróbálom, ha tényleg lehet recept nélkül kapni. Kívánom, hogy Ti is minél előbb szabaduljatok a problémától, vagy találjatok valami jó megoldást! Köszi mindenkinek még egyszer! :)

2012. ápr. 12. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!