Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van olyan ami biztosan használ...

Van olyan ami biztosan használ? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sajnos az a baj, hogy nagyon izzadós vagyok, és ez elég kellemetlen, pláne ilyen melegben. Nagyon sok dezodort kipróbáltam már, főleg az adidast de nem volt tartós, nem is vagyok testes szóval nem ilyen okok miatta van, szimplán csak nagyon nehezen viselem a meleget. Kinek mi használ a legjobban? Van esetleg más "praktikátok"?

17L

2012. ápr. 28. 20:54
 1/5 masszázscucc ***** válasza:

Az izzadás nagyon sok különböző okra visszavezethető. Lehet annyira bő ami, ami már zavaró. (nyilván jelen esetben erről van szó)

Rengeteg méreganyagtól megszabadulunk általa, olyanoktól is amelyeknek nincs másik útja az eltávozásra. Szabályozzuk vele hőmérsékletünket, nonverbális jelzéseket tudunk adni vele. Pszichés megterhelés is kifejezésre juthat így, tehát nem könnyű kérdést tettél föl.

Ha rájössz az okokra, akkor könnyebben lehet kezelni. Például kevésbé mérgezett táplálkozás, pszichés problémák megoldása...

Pont két napja volt egy hasonló kérdés, aminek hatására hamarabb megírtam a cikkemet az izzadásról:

[link]

Ha érdekel, olvasd el, hátha az én megoldásom neked is meghozza a várt eredményt.

Én egyébként a púderes (fehér) stifteket szeretem.

2012. ápr. 29. 00:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazából szerintem azért van mert gyűlölöm a meleget egyszerűen rosszul vagyok tőle: légszomj, idegesség, teljesen bepánikolok de nem szándékosan, egyszerűen nem tudom elviselni. Ilyenkor nagyon hisztissé válok meg ingerlékennyé.
2012. ápr. 29. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:
A Rexóna dezodor jó és hatásos.
2012. ápr. 30. 21:10
 4/5 masszázscucc ***** válasza:

Így, a kommenteddel együtt már nagyon pszichés eredetűnek tűnik az izzadásod. Elolvastad a cikkemet? Erre is kitértem benne.

Ha tényleg belső eredetű, akkor kenegetheted magad bármivel, az olyan, mintha csőtörést akarnánk ragtapasszal javítani. Én utánajárnék az okoknak. De persze a Te döntésed.

2012. máj. 1. 22:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen elolvastam a cikket köszönöm!
2012. máj. 2. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!