Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Laevolac használ biztosan?

Laevolac használ biztosan?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok, egy hete székrekedésem van, már próbáltam tamarinlaxot, szilva lekvárt tejjel de semmi és nagyon szenvedek! A laevolac jó lesz?
2011. márc. 7. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Duphalac szirup! Hatásosabb,mint a Laevolac, nálam legalábbis jobban hatott.

"Jelenlegi ismereteink szerint a készítmény biztonsággal alkalmazható terhesség és szoptatás idején is."

2011. márc. 7. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jó a Laevolac és a Dupholac is, csak ezeket hosszabb ideig is szedni kell, hogy hatása legyen. Próbáld ki a korpát is, ha gondolod. Én dm-ben vettem, elég nagy adag, joghurtba tettem minden nap egy nagy kanállal-és használt.
2011. márc. 7. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem jó a Laevolac ,a Guttalax (néha),és Dr Scheidner vagy nem tudom pontosan a nevét aszaltszilva lé,minden bio boltban lehet kapni.szerintem ezt próbáld ki.minden reggel éhgyomorra kb 2 dl.csak 5-6 nap után szünet kell,mert nem hat,nekem legalábbis.nekem a házi szilvalekvár nem jött be,de az aszaltszilva lé igen.
2011. márc. 8. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!