Honnan vehetnék Solutio Antisudorica-t? (romániában élek)
Figyelt kérdés
Eléggé izzadós típus vagyok legyen szó meleg vagy hideg időjárásról. Már mindent kipróbáltam, dezodorok, hintőpor...a tisztálkodás is rendben van. Már lassan ott tartok, hogy kezdek gátlásos lenni a hónaljam alatt levő izzadságfolt miatt :(, pedig imádok bulizni és táncolni. Most 19(F) éves vagyok, kb 3 éve vagyok hajlamos a túlzott izzadásra. Ismerősök, rokonok nem járnak magyarországra így semmi ötletem sincs hogyan jussak hozzá, mivel romániában nem kapható.2012. márc. 31. 18:50
1/2 anonim válasza:
Nézz utána, hátha találsz olyan oldalt, ahol lehet rendelni külföldről. Ha nem, keresgélj neten, hogy nálatok kinek mi vált be, biztos található ott is valami jó szer izzadás ellen! Mindenesetre sok szerencsét! :)
Am én is Romániában születtem, de már Magyarországon lakok. :)
2/2 anonim válasza:
Próbáld meg itt, elég költséges, és szerintem az a lötty nem is éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!