Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az normális, hogy valaki...

Az normális, hogy valaki ennyit alszik?

Figyelt kérdés

Már évek óta napi 9, de inkább 10-11 óra a napi MINIMÁLIS alvásszükségletem, ha nem alszom ennyit, rosszul vagyok, fáj a fejem, szédülök, fázom. Ha csak sokkal kevesebbet tudok aludni ennél, akárhol, akármilyen helyzetben hirtelen elalszom, vagy őrjöngő dühroham tör rám (ez ritka, de már előfordult), esetleg megszédülök, elsötétül minden, rosszul leszek.

Mivel már elég hosszú ideje ennyit alszom, azt hittem, hogy nálam ennyi a normális, ilyen alkat vagyok, kész. Nem vagyok depressziós, meg semmi egyéb tünet vagy más gond nincs.

A múltkor viszont egy ismerősöm mesélte, hogy neki egy ismerőse egyszer aluszékonyságban szenvedett, és kapott rá valami gyógyszert, amitől elmúlt. Most akkor ez betegség, és én aluszékonyságban szenvedek? Vagy akkor most mi van?

2012. ápr. 18. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy betegség.Ha ennyire parázol, menj orvoshoz.(:
2012. ápr. 18. 16:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem parázom, mondom, egész eddig teljesen úgy gondoltam, hogy ez normális. Csak most szöget ütött a fejembe, hogy hátha nem az. Potyára meg nem akarok orvoshoz menni.
2012. ápr. 18. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!