Az normális, hogy valaki ennyit alszik?
Már évek óta napi 9, de inkább 10-11 óra a napi MINIMÁLIS alvásszükségletem, ha nem alszom ennyit, rosszul vagyok, fáj a fejem, szédülök, fázom. Ha csak sokkal kevesebbet tudok aludni ennél, akárhol, akármilyen helyzetben hirtelen elalszom, vagy őrjöngő dühroham tör rám (ez ritka, de már előfordult), esetleg megszédülök, elsötétül minden, rosszul leszek.
Mivel már elég hosszú ideje ennyit alszom, azt hittem, hogy nálam ennyi a normális, ilyen alkat vagyok, kész. Nem vagyok depressziós, meg semmi egyéb tünet vagy más gond nincs.
A múltkor viszont egy ismerősöm mesélte, hogy neki egy ismerőse egyszer aluszékonyságban szenvedett, és kapott rá valami gyógyszert, amitől elmúlt. Most akkor ez betegség, és én aluszékonyságban szenvedek? Vagy akkor most mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!