Ma jött meg, de eddig menstruáció alatt/előtt soha nem pisiltem ennyit! 10 percenként kell, de már Niagarának érzem magam. Mással is van így? Mennyire normális ez?
Figyelt kérdés
Még akkor sem pisiltem ennyit,mikor a lányainkkal terhes lettem! Pedig nem vagyok felfázva és folyadék sem ment le több mint szokott.
A mellbimbóim is érzékenyek.
Eddig mindig előjel nélkül jött meg!
2012. febr. 25. 17:06
1/3 anonim válasza:
Menstruáció előtt vizet tart vissza a szervezet,emiatt pisilhetsz most többet. Vagy a kissé megduzzadt méhed nyomja,ingerli a hólyagodat ez is közrejátzshat,de szeirntem ennek főleg hormonális okai vannak.
2/3 anonim válasza:
En is pont igy vagyok,csak 1 nappal elötte,mielött megjön.
3/3 anonim válasza:
az első válaszolótól kérdezném: menszi előtt mennyire gyakori a duzzad méh ami fáj is hiszen húzódik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!