Hogyan tudnék reggel felébredni és friss lenni? Ez sok gondot okoz nekem.
képtelen vagyokreggel felébredni, vagy ha sikerül időben, akkor is nagyon lassan készülődök, ezért gyakran elkések reggel a suliból, már 16 igazolatlanom van emiatt.
van olyan hogy felébredek későn magamtól és mellettem van atelefonom, közbe én a szobám másik végébe tetem, ilyenkor alva járok és kinyomom?? és hogy tudnék frissen ébredni, nincs összeföggésben az alvás időmel, ez akkoris előfordul ha többet-kevesebbet alszom.
igaz amiket írnak az alvás ciklusokról? hogy 1.5 óránként frissen ébredne az ember?
el tudok aludni, igazából bármikor tudnék aludni akkoris ha nncs laváshiányom. nekem inkább reggel kellene valami vagy pedig nemtudom.
érzelmi szembenállása nem csak nekem van szerintem másmégis be tud érni az iskolába időben.
Állíts be tripla ébresztést. :) Telefon, rádiós ébresztőóra, vezetékes telefon. És, ha otthon van olyankor valaki, akkor szólj neki, hogy "rúgjon már oldalba". A függönyt esetleg ne húzd be. Osztálytársad nem tudna arra jönni, hogy felcsöngessen, és vigyen magával?
Este készítsd össze a ruháidat, mindenedet, hogy elég legyen egy fogmosás-felöltözés kombináció, és menetkész legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!