Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha csak 1et lehetne választani...

Ha csak 1et lehetne választani akkor melyiket választanád: zuhanyzás reggel vagy este? -és Miért?

Figyelt kérdés

Otthon 2x szoktam, de albiba vagyok ahol víztakarékosság miatt mindenkire 1 zuzizás jut/nap, és én jobban pártolom a reggeli zuzizást, mert frissen illatosan mehetek emberek közé...viszont a többiek este szoktak, és lehet nekik van igazuk.

Szerintetek melyik a praktikusabb?

2012. febr. 5. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
embere válogatja, én reggel különösen szeretek zuhanyozni, mert feldob, felfrissít, rögtön jól kezdem a napom. Az esti zuhanyt akkor vezetném be ha fizikai munkát végeznék, esetleg sok rohangálásom, stresszem van nap közben, kellemesebb úgy ágyba menni hogy friss vagyok ezek után. Te tudod hogy milyen az életviteled, illetve mikor mellözhetö a zuhany.
2012. febr. 5. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
akkor este, mert a napi koszt le kell mosni hogy nyugodtan aludj
2012. febr. 5. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Én alapból napi egyszer fürdök. Max nyáron, nagy melegben szoktam többször.

És mindig este. Egyrészt mert nagyon nehezen kelek, és inkább azt a 10 percet az ágyban töltöm, másrészt este szeretek illatosan lefeküdni.

2012. febr. 5. 21:42
 4/5 A kérdező kommentje:

hát igen az életvitel. tanulok... szóval nem jár annyi kosszal.

megértem h este azért jobb mert mégis csak lemosod az izzadtságot, és tisztán fekszel az ágyba és nem lesz olyan hamar büdi az ágy xD

de reggel meg az ember azért ha pl rosszat álmodik leizzad, meg olyan álomszagú lesz. és úgy emberek közé menni nem bittos h praktikus :P

2012. febr. 5. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Én most csak 2 naponta fürdök szintén víztakarékosság miatt meg azért mivel a fürdőben nem fűtünk ezért ott ilyenkor télen nagyon hideg van kb. 5C. Viszont ha megyek dolgozni, akkor mindennap fürdök este.
2012. febr. 6. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!