Minden ételtől sokat fingok, bármit eszem mindegy mi legyen, van hogy izomerő kell hozzá hogy társaságba visszatartsam mit csináljak?
most a fejembe vettem hogy ameddig birom gyümölcsön fogok élni
de így is sokat fingok, mi legyen
kemény dokinál voltam a konzultáció 7000ft volt és azt mondta ,áhh fiam a korodnál fogva nem lehet komolyabb bajod mint IBS hát mondom kösz ,eddig én is gondoltam erre, de így nincs értelme, hogy megállapítja a semmit
az arcbőröm is olyan ritkacsúnya ,fáj ha suliba kell mennem
18f
mindenképp kerüld el a k-betűvel kezdődő ételeket(káposzta stb) ill. egy idézet: Étrendi megfontolások
A rostszegény, cukrokban és zsíradékokban gazdag étrend, valamint az ismert bélirritáló anyagok, mint például a kávé és az alkohol az IBS kockázati tényezõi. Az egyszerû rosthiány kiváltotta IBS esetében a teljes értékû, nyers ételre való áttérés teljes gyógyuláshoz vezethet, ez azonban nem jelenti még azt, hogy az egészséges, rostban gazdag étrend valamennyi IBS-beteg számára gyógyulást hozhat. Éppen ezért egyéb, emésztéssel kapcsolatos tényezõknek is rendkívül fontos szerepük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!