A barátnőm rossz társaságba jár?
Figyelt kérdés
Külön kis csapatunk volt a lányokkal, de egy hónapja a legjobb barátnőm más csapatba kezdett járni. Isznak, cigiznek, drogoznak. Kértük őt szépen, csúnyán, de nem fogadott szót, pedig nagyon szeretném. Hogyan tudnánk innen ki szoktatni? A cigit hogyan tehetné le?2009. jún. 16. 17:21
1/6 A kérdező kommentje:
még csak 13 éves lesz júliusban :((
2009. jún. 16. 17:22
3/6 anonim válasza:
Igen egyertelmu,hogy ide a szulok segitsege kell.A baratnod meg nagyon fiatal,eppen a ,,befolyasolhato'' korban van.Ha az uj baratok ilyen hatassal vannak ra ilyen rovid ido alatt,akkor sajnos rad nem fog hallgatni...magatol pedig nem sok esely van ra,hogy ilyen fiatalon kilep abbol a bandabol,meg szuksege van par evre meg beno a feje lagya es rajon,hogy helytelen amit tesz,csak addigra mar lehet keso lesz...mindenkepp szolj a szuloknek az o erdekeben!
4/6 anonim válasza:
Nézd,a barátnőd döntött. Elhiszem,hogy szeretnéd hogy visszaálljon a ti csapatotokba,de ha beköpöd,ugyanúgy a rosszakhoz fog menni,mert bennetek már nem fog bízni. Ha van esze,akkor leáll,mielőtt nagy baj lenne. Cigit pedig akaraterővel teheti le.
Kérdezd meg,miért hagyott ott titeket? Kérdezd meg,hogy mit tudnak azok a divat-lezüllöt haverjai adni,amit ti nem. Próbáld rávenni,hogy elkezdjen gondolkodni,hogy veletek jobban jár mint a rossz bandával.
Remélem tudtam segíteni!
5/6 anonim válasza:
Meg kell próbálni a lelékre beszélni, akármennyire is az a tapasztalat, hogy hiába. Szerintem én züllött fiatal voltam mondhatni, de lehet, hogy néhány "pofon" kijózanított volna, ha valaki velem szemben a sarkára áll. És persze lehet, hogy felnőtt beavatkozás sem árt, ha kiskorúként tiltott szerekhez nyúl, abból természetesen nagy baj lehet mind egészségügyileg, mind jogilag. Persze ezt mindenki tudja. És mégis...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi ;)
2009. jún. 19. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!