Baj pici nyílt sebbel turkálni a WC-ben? (eldugult a wc, és kidugítottam. )
Sajnos bele kellett nyúljak szó szerint a kakába, viszont van jópár karcolás (macska) a kezemen, és a nagyujjamon pedig egy vágás ami még nem forrt össze (kés).
Eléggé csípte az ujjam, mikor belenyúltam. Persze utána miután elhárult a dugulás, alaposan kezet mostam, de addig is kerülhetett valami a szervezetembe aminek nem kellett volna?
(Nem a saját kakámban turkáltam, rokonoméban..
Felhúzhattál volna egy gumikesztyűt vagy akár egy nylonzacskót is a mancsodra, hogy ne puszta kézzel kotorássz a sz@rban.
Biztos bekerült valami a szervezetedbe, de hogy csinál-e valami bajt, vagy az immunrendszered legyőzi, az a következő pár napban fog kiderülni. Mindenesetre, ha rosszul leszel vagy észreveszel magadon valami szokatlant, azonnal menj orvoshoz, akár Újévkor is, és meséld el neki a WC-s kalandodat. Ügyelet mindig van és az ilyen jellegű fertőzések nem játék.
De bízzunk abban, hogy nem lesz semmi bajod és vidáman Szilveszterezel, mert erre is van esélyed :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!