Pécsen hol lehet lakástextilt, vagy méterárut turkálni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 11:20
1/2 anonim válasza:
Ha olyan használt boltra gondolsz, ahol ilyesmit is árulnak azt nem tudom.
De ha olyanra, hogy pl egy ezzel foglalkozó boltban kirakják a maradékot turkálásra, akkor olyat tudok. Pl a Kikában is van ilyen turkáló rész. De őszintén szólva ott én még soha nem találtam semmit. Mert nagyon idétlen méretű maradékokat raknak oda csak ki, ami már tényleg nem sok mindenre jó és ráadásul drágán is. Egy kis darab maradék anyagot is több ezerért akarnak elsózni.
De pl a Diego-ban (Megyeri út) is láttam már ilyen maradékokból kialakított turkálós részt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Diegót jót tudni. De kimondottan turkálót keresek,ott meg jó nagy függönyöket. :)
2011. okt. 1. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!