Rendőrnek van joga pl. a csomagtartómban, vagy a fülkében turkálni közúti ellenőrzéskor?
Hogyne lenne !
Engem egyszer kiszállított a járműből éjszaka,oda kellett állnom a kocsi mellé ,motorháztetőre mindenemet kipakolni a zsebemből,egyik őrzőtt engem és barátom másik zseblámpával végigjárta a verdát.
benézett a kesztyűtartóba ,pótkerékhez,ülés alá
Drogellenőrzés volt ,nem volt semmi .elköszöntek azt szevasz.
Sajnos van.
Sőt már a polgárőrök is hasonló hatáskörrel bírnak.
Vámos dettó.Közúton is.
Én úgy tudom hogy nincs, csak a vámosnak van. Nekem is egyszer átkutatták az autómat és csak a vámosok nyúltak bele, a rendőrök engem ellenőriztek.
De volt mostanság valami hogy a rendőr a közúti igazoltatás során átnézheti majd az autódat.
13:01 Teljes mértékben igazad van
Én fiatal vagyok 18 éves ,autóval közlekedem és igaz ami igaz nem egyszer g'ciztek velem a semmiért,én megadtam a tiszteletet,ők nem ,most nem részletezném,de volt,hogy csúnya szavakat is használtak de persze jogosítványt,forgalmit senki nem kért.
Meg is van a vélemányem a rendőrökről,de hozzáteszem ,hogy van egy-két nagyon rendes rendőr is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!