Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért szeretnek a férfiak az...

Miért szeretnek a férfiak az orrukban turkálni?

Figyelt kérdés

Nem hiszem,hogy a jó kategóriát választottam, de a férfi az stimmel:)

Az a kérdésem, hogy miért turkál a legtöbb férfi nyilvánosan is az orrában, és miért nem érzi, hogy ez visszataszító? Rengetegszer látom utazás közben, villamosról kinézve, hogy a mellettünk megálló/haladó autóban a vezető könyékig matat az orrában?

Szóval férfiak, ez miért olyan élvezetes, és miért nem úgy csináljátok, hogy azt más ne lássa?

Tényleg kíváncsi vagyok:)

L

2011. márc. 11. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Anyukám, iszonyú b*sztató érzés mikor az orrodban van vmi. Simán beletolom az ujjam, hogy kiszedjem. Tudom hogy gáz, de vazze bent nem maradhat...
2011. márc. 11. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Az elsőnél tényleg ott van az igazság... :) Mondjuk az számít, hogy ki hogyan szabadul meg tőle... :D

Próbálom például nem nagy nyilvánosság előtt, a szobában elfordulok és zsebkendő segítségével, mintha orrot fújnék, esetleg a vécén és utána kezet mosok, vagy valami, de egyébként azért csinálják sokan, mert kellemetlen egy érzés... :S

2011. márc. 11. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
sajnos én gyakran hiába fújnám zsepibe, nem jön ki...
2011. márc. 11. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok, nem feltétlen fújásra gondoltam, de zsebkendővel is ki lehet nagy nehezen bogarászni... :P
2011. márc. 12. 01:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem szeretek....(36/F)
2011. márc. 12. 10:05
 6/6 anonim válasza:
én reggel felkelés utána jól kiszedem a cuccot és akk nem kel a nyilvános helyen turházni xD
2011. márc. 13. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!