Ha igen akkor: Hol? Mikor? Miért? Meg is eszitek? :O :D
És mit gondoltok erről az egészről?
2009. aug. 31. 07:44
1/9 anonim válasza:
Hát előfordult már hogy zsepi hiányában,kénytelen barlangászni az ember.:D Levegőre szükség van. Persze úgy h mások ezt ne lássák.
Meg enni???..pfúj..azt azért már nem. Az gusztustalan.
2009. aug. 31. 07:51
2/9 anonim válasza:
kiskoromban túrkáltam...meg is ettem(bleeeeeeee)
finom az íze xDDDDDD
azóta nem túrom...
2009. aug. 31. 08:10
3/9 anonim válasza:
Ááá, szerintem undi. Ujjal mindenképp. Max zsepivel.
2009. aug. 31. 10:05
4/9 A kérdező kommentje:
és ha zsepivel se megy, de nagyon zavar?
2009. szept. 1. 20:51
5/9 anonim válasza:
zsepivel igen, decsakha ne,látják :D
2009. szept. 1. 21:25
6/9 anonim válasza:
Akkor megpróbálom kifújni, ha zsepivel nem nagyon megy de puszta kézzel nem nyúlok bele.
2009. szept. 1. 21:32
7/9 anonim válasza:
Kiskoromban megettem. Allergiám miatt intenz az orrműködésem, és nem mindent visz a zsepi, ami beleszárad az kitúrom és leszórom a földre, v ahol éppen vagyok. Reggel mosakodásnál is kitisztítom mosdóban kézzel. Ha kilóg a fika, vagy ha be van dugulva az orrod az kellemetlenebb, inkább mindig üresen tartom az orrom, ennyi. Ne nevessetek ki!
2009. szept. 2. 00:50
8/9 anonim válasza:
Alkalmanként szerintem belefér. Persze ez is egy olyan dolog, amit az ember megtesz, de nem tartozik másra.
Nekem olykor muszáj, mivel allergiás vagyok és folyton el van dugulva az orrom. Persze mindezt diszkréten, papírzsepi társaságában, nem pedig vacsi közben.
Nem eszem meg (nem is jutna eszembe megenni, hiszen az ember nem issza meg a vizeletét, akkor miért kéne fikát fogyasztani?), hanem használom a zsebkendőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!