SEGÍTSETEK! Mit csináljak?
hétfőn éreztem hogy fáj a torkom, köhögtem, fájt a fejem egy szóval rossz a közérzetem. Ma éjszaka többször is felébredtem arra hogy iszonyúan fáj a torkom. De nem piros!!! megnéztem és egyáltalán nem olyan... viszont ma azt hittem szétszakad a fejem és homályos vibráló foltokat láttam... (szemüveges vagyok, de egyik barátnőm mondta aki nem szemüveges hogy neki vasárnap volt ez) Fájt a szájpadlásom/mandulám is, alig bírtam nyelni.
1 hete szedek egy gyógyszert Tetraciclin Wolff a neve.Mellékhatásba van írva, hogy gégehurutot okozhat. De én nem tudom lenyelni a kapszulát ezért szétszedve, kis cukros vízbe iszom meg.
((ma megjött.))
holnap töri témazáró, nem akarok lemaradni mert akkor feleltet és az rosszabb. De ha megint fáj a fejem és gondolkodni se birok...
ha meg elmegyünk orvoshoz akkor hazaküld, nem? (azért mert nem piros a torkom) Várjuk meg a reggelt?
13/L
ui: nem azért mert megjött és nem azért mert nem akarok tanulni akarok itthon maradni, hanem mert félek hogy megint el kezd fájni a fejem
vegyél be fejfájás csillapítót és ha mást nem akkor csak a dolgozatra menjél be.
az orvos jobban fogja látni a torkodat is.
Bőrgyógyász írta fel.
5 napig 2szem, utána egy.
Jó, tudom hogy elkéne menni.
de holnap reggel vagy délután??? a doga miatt.
am. köszönöm utolsó hogy meg is nézted a gyógyszert :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!