Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem veszem észre ha bepukizok,...

Nem veszem észre ha bepukizok, pedig nem gyötör szélgörcs! SEGÍTSETEK MI LEHET?

Figyelt kérdés
Állandóan azon stresszelek,hogy bepukizok! Nem érzem hogy jönnie kéne,de mintha a szagokat érezném! Nagyon kellemetlen érzés! Főleg ha társaságban vagyok,mert nem tudom eldönteni hogy most "ki jött,vagy nem jött ki"..Nem tudom hogy azért nem szólnak,mert udvariasak,vagy mert tényleg nem is szellentek..Emiatt gyorsan kapkodom a levegőt,tisztára ideg vagyok tőle! Tudom,hogy hülye dolog,de senkinek nem merek erről beszélni,nagyon kínosan élem meg,mert ha csak egy hülyeség,akkor elég értelmetlen dolog készít ki :P :S Értelmes hozzászólásokra vagyok kiváncsi,mert nem poénnak írtam!
2011. jún. 9. 13:09
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ez valami lelki vagy fizikai betegség oka? Vagy micsoda?? Nagyon fontos lenne,hogy aki tapasztalt már ilyet,vagy meg tud győzni arról,hogy egy rossz berögződés az agyamban,és csak ráparázok,esetleg szervi vagy valamilyen más egészségügyi probléma is állhat a dolog hátterében!? Mert én nem tapasztaltam semmi kellemetlen tünetet! Nem görcsöl a hasam,nincs hasmenésem,csak mintha annyit éreznék hogy az alhasom görcsösen összerándulna! Az is lehet,hogy a szervezetem így reagál arra,hogy agyban annyira stresszelek a dolgon? Vagy ez csak egy lelki problémának a tünete?
2011. jún. 9. 13:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj ilyeneken, szerintem már nagyon ráfeszültél erre a dologra, lehet már be is képzeled magadnak sokszor. No para, nyugiii
2011. jún. 9. 13:22
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon ne haragudj! Én komolyan veszem a problémádat, de eszembe jutott egy vicc.

Öregasszony elmegy a dokihoz:

- Doktor úr, nem tudom, mi a baj velem, de folyamatosan szellentek.

Hála Istennek nem lehet észrevenni, mert nincs szaga és hangja sem, de

engem

mégis zavar. Most is, hogy itt beszélgettünk, már vagy ötvenszer

szellentettem. Kérem adjon valami orvosságot!

A doki felír neki valamit és megkéri jöjjön vissza egy hét múlva.

Jön az öreglány magából kikelve

- Mi a fenét adott maga nekem, maga idióta! Mióta szedem, továbra is

hangtalan, de olyan büdös, hogy az kibírhatalan!

Mire a doki

- Legalább a szaglása rendbe jött. Felírok valamit a fülére is, jó?

2011. jún. 9. 13:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodj meg. Ha társaságban fingszag lesz, azt említeni fogják és akkor rákeni úgyis mindenki a másikra:D
2011. jún. 9. 13:26
 5/13 anonim ***** válasza:

De, hogy a kérdésre is válaszoljak. Ha pukiznál azt éreznéd. Olyan nincs, h nem veszed észre, ha kicsusszan. Ha csak nincs valami baj záróizmaiddal. De szerintem még akkor is észre vennéd.

Tényleg ne görcsölj! A szagokat meg szerintem már beképzeled.

2011. jún. 9. 13:26
 6/13 A kérdező kommentje:

Kösz a viccet,röhögj csak rajta,én nem fogom fel annyira poénosan,mert nagyon ciki dolognak élem meg...:P

Szerintem is csak egy rossz berögződés agyban,de ez pont az a szitu,amit nem tudok eldönteni,mert nem vagyok benne biztos! Ha meg csak tényleg egy rossz para,akkor pont azért kellemetlen,mert magamat viszem rá,és én teszem tönkre a hangulatomat és a közérzetemet ezzel..Ráadásul milyen egy kellemetlen téma alapból is :P Ilyet kinek mondhatnék el?? Nagyon ciki,gyogyósnak néznének hogy ilyen hülyeségen agyalok! Ha meg tényleg van valami a dologban,és amit észlelek az valós,nnah az megg még kínosabb!!!! Wháááá :( Amúgy a dolog elég röhejes téma,de engem nagyon aggaszt! Mondjuk szerintem akárki ha ilyenen aggódna,az jogosan lenne kibukva,de énis megmosolyognám ha nem rólam lenne szó,és egy ismerősöm mondjuk ilyenen parázik és elmondja,vagy ha ténylegesen társaságban ő lenne a megbélyegzett..! De ez nálam áll fennt,és engem nagyon kikészít a dolog,úgyhogy kérem aki tud valami érdemlegeset is mondani,az írjon!

Lelkileg már nagyon aggasztó :(

2011. jún. 9. 13:37
 7/13 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a helyzet komikuma miatt nem nagyon tud az ember belegondolni,ha nem tudja miről beszélek,de ha valaki esetleg hallott arról,hogy miként lehet ilyesmi,vagy lelki dolog miatt lehet valami összefüggés,és valaminek a miértje és csak egy "agyi pótcselekvés" folyamata..Nem tudom..Nem értek a dologhoz,de akinek szakterülete az ilyesmi,mert pszichológus és látja az összefüggést valamivel,vagy belgyógyász és tud rá magyarázatot adni..Hát az megnyugtathatna..Tudom,hogy ezt nem lehet komoylan venni,de aki komolyan vesz,az írhatna ide...
2011. jún. 9. 13:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéld ezt meg a legjobb barátoddal. Ő nem fog kinevetni és neki bármit elmondhatsz. És így legközelebb meg tudod tőle kérdezni, hogy ő érez-e valamilyen szagot. Ha azt mondja, hogy nem, akkor csak beképzeled.
2011. jún. 9. 13:45
 9/13 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a helyzet komikuma miatt nem nagyon tud az ember belegondolni,ha nem tudja miről beszélek,de ha valaki esetleg hallott arról,hogy miként lehet ilyesmi,vagy lelki dolog miatt lehet valami összefüggés,és valaminek a miértje és csak egy "agyi pótcselekvés" folyamata..Nem tudom..Nem értek a dologhoz,de akinek szakterülete az ilyesmi,mert pszichológus és látja az összefüggést valamivel,vagy belgyógyász és tud rá magyarázatot adni..Hát az megnyugtathatna..Tudom,hogy ezt nem lehet komoylan venni,de aki komolyan vesz,az írhatna ide...Élőben egy pszichológusnak sem merném elmondani,ennyire cikinek érzem az egészet..:S
2011. jún. 9. 13:45
 10/13 A kérdező kommentje:
Annyira rettegek,hogy senkinek,de még a közvetlen környezetemben lévő embereknek sem merem elmondani! Egyébként nem mindig szokott előjönni ez az érzés vagy flash,hanem csak társaságban! Főleg partik,és bulizások után,amikor együtt maradunk és utána még összeülünk! Ilyen helyzetben tör rám az egész,és teljesen befordulok,nem beszélek senkivel,nem bírok egy helyiségben lenni a barátaimmal,folyamatosan ki-be megyek,mert nem bírok ezzel a tudattal a többiekkel együtt lenni! lehet beteges a dolog,de azért nem tudom eldönteni hogy igaz a problémám vagy nem,mert azt hiszem utalnak rá és egymás között megemlítik..Vagy én látok összefüggéseket benne? Ez tuti beteges :S
2011. jún. 9. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!