Nem veszem észre ha bepukizok, pedig nem gyötör szélgörcs! SEGÍTSETEK MI LEHET?
Nagyon ne haragudj! Én komolyan veszem a problémádat, de eszembe jutott egy vicc.
Öregasszony elmegy a dokihoz:
- Doktor úr, nem tudom, mi a baj velem, de folyamatosan szellentek.
Hála Istennek nem lehet észrevenni, mert nincs szaga és hangja sem, de
engem
mégis zavar. Most is, hogy itt beszélgettünk, már vagy ötvenszer
szellentettem. Kérem adjon valami orvosságot!
A doki felír neki valamit és megkéri jöjjön vissza egy hét múlva.
Jön az öreglány magából kikelve
- Mi a fenét adott maga nekem, maga idióta! Mióta szedem, továbra is
hangtalan, de olyan büdös, hogy az kibírhatalan!
Mire a doki
- Legalább a szaglása rendbe jött. Felírok valamit a fülére is, jó?
De, hogy a kérdésre is válaszoljak. Ha pukiznál azt éreznéd. Olyan nincs, h nem veszed észre, ha kicsusszan. Ha csak nincs valami baj záróizmaiddal. De szerintem még akkor is észre vennéd.
Tényleg ne görcsölj! A szagokat meg szerintem már beképzeled.
Kösz a viccet,röhögj csak rajta,én nem fogom fel annyira poénosan,mert nagyon ciki dolognak élem meg...:P
Szerintem is csak egy rossz berögződés agyban,de ez pont az a szitu,amit nem tudok eldönteni,mert nem vagyok benne biztos! Ha meg csak tényleg egy rossz para,akkor pont azért kellemetlen,mert magamat viszem rá,és én teszem tönkre a hangulatomat és a közérzetemet ezzel..Ráadásul milyen egy kellemetlen téma alapból is :P Ilyet kinek mondhatnék el?? Nagyon ciki,gyogyósnak néznének hogy ilyen hülyeségen agyalok! Ha meg tényleg van valami a dologban,és amit észlelek az valós,nnah az megg még kínosabb!!!! Wháááá :( Amúgy a dolog elég röhejes téma,de engem nagyon aggaszt! Mondjuk szerintem akárki ha ilyenen aggódna,az jogosan lenne kibukva,de énis megmosolyognám ha nem rólam lenne szó,és egy ismerősöm mondjuk ilyenen parázik és elmondja,vagy ha ténylegesen társaságban ő lenne a megbélyegzett..! De ez nálam áll fennt,és engem nagyon kikészít a dolog,úgyhogy kérem aki tud valami érdemlegeset is mondani,az írjon!
Lelkileg már nagyon aggasztó :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!