Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem veszem észre ha bepukizok,...

Nem veszem észre ha bepukizok, pedig nem gyötör szélgörcs! SEGÍTSETEK MI LEHET?

Figyelt kérdés
Állandóan azon stresszelek,hogy bepukizok! Nem érzem hogy jönnie kéne,de mintha a szagokat érezném! Nagyon kellemetlen érzés! Főleg ha társaságban vagyok,mert nem tudom eldönteni hogy most "ki jött,vagy nem jött ki"..Nem tudom hogy azért nem szólnak,mert udvariasak,vagy mert tényleg nem is szellentek..Emiatt gyorsan kapkodom a levegőt,tisztára ideg vagyok tőle! Tudom,hogy hülye dolog,de senkinek nem merek erről beszélni,nagyon kínosan élem meg,mert ha csak egy hülyeség,akkor elég értelmetlen dolog készít ki :P :S Értelmes hozzászólásokra vagyok kiváncsi,mert nem poénnak írtam!
2011. jún. 9. 13:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Még egyszer bocs a vicc miatt! Nem akartalak én megbántani!

Viszont ha ilyen nagy a gond, ennyire parázol miatta akkor érdemes lenne felkeresni egy pszichológust. Hidd el, hogy hallottak azok már cikibb dolgokat is! Egyébként pukizni mindenki szokott! Ha személyesen nem mersz beszélni róla akkor a neten keress valami ilyen fórumot, vagy orvos válaszol rovatot, ahol felteheted a kérdésed!

2011. jún. 9. 14:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Én ennél sokkal cikisebb dolgokat is elmondtam már barátoknak. Pont ezért nevezem őket a barátaimnak, mert nincs olyan h tabu. Nekem pl ha iszok megy a hasam. Szar dolog, de ez van. Pont ezért sokáig rágörcsöltem és szorongtam, de azóta tud róla minden barátom és nem ciki egyáltalán. Mindenkinek van valamilyen fóbiája.
2011. jún. 9. 14:12
 13/13 anonim válasza:
En nagyon sokaig nem fingottam, mert mindig attol feltem hogy ha fingok akkor be is szarok. Mert az "inger" ugye hasonlo. Nalam is mar psziches volt a dolog es egy idö utan belcsavarodast okozott ami eleg kellemetlen volt (hasi fajdalom). Aztan nekialltam "gyakorolni", szoval amikor ereztem az "ingert", kimentem WC-re es legtöbbször fing jött csak ki, magyaran WC-re jartam fingani. Akkor rajöttem h a fingas nem is nagy ügy, es azota szabadon eresztgetem a galambokat, soha nem kerültem emiatt kellemetlen helyzetbe :)
2011. júl. 8. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!