A kezemen seb van és gennyedzik, nem tudom hogy áramütéstől vagy vasalástól van e? Segítsetek!
az történt hogy vasaltam .és kicsit hozzám ért a vasaló!Megsem néztem hogy hol. Utánna törölgettem a port,és a monitor a számitógép monitorjának háta mögött törölgettem,nem éreztem hogy megrázott volna. mikor végeztem akkor leültem és akkor éreztem hogy fáj a kezel. nagyobb területen lejött a földő bőr,és gennyedzik is.Nemtudom mitől lett. lehet vasalótól?mert hozzáértem. De arra gndoltam hogy lehet hogy a monitor megrázott?mert igy visszagondolva mintha kicsit melegséget éreztem ahol most a seben van,de lehet csak hozzáért a monitor!Megnéztem az aljánál vagyis a hátuljánál van lemez,és megnéztem fáziskeresővel azt mutatta hogy van benne áram!Másik kezemmel is töröltemde azon nincs sérülés!Megijedtem!
Ha tényleg vasaló okozta akkor miért nem piros csak gennyedzik?miért lett olyan mintha vizhólyag kipukkant volna,10perc alatt nem lessz vizhólyag nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!