Mért van ilyen alvászavarom, és mit tehetek ellene? (Többi lent! )
Minden embernek megvan a saját bioritmusa. Valahol ez a reggeli x időben való kelés, este az x időben való lefekvés egy társadalmilag, környezetileg ránkerőltetett dolog. Azt mondják a szervezet egy idő után beáll erre, de ismerettségi körömben is van, aki képtelen. Reggel olyan mint a mosogatórongy, este meg szenved mert még nem álmos.
Szerintem egy kicsit olvasgass esténként az sok embernek segített már. Ha kórosnak érzed csak a doki marad, és ugye a gyógyszerek....
Vannak teák, amik jótékony hatással vannak pl. citromfű tea. Frissen is lehet venni citromfüvet, valami isteni! Próbáld meg.
Szia!
Kamasz koromtól kezdve szenvedtem alvászavarral pszichés gondok miatt! Lefekvéskor mindig a problémákon kattogott az agyam, ami folyamatos stresszállapotban tartott és nem engedett álomba merülni. Tudom milyen az, amikor az ember fáradt és megbélyegzi a következő napját! Elkezdtem agykontrollozni (amiben nem hittem korábban) igaz más probléma kezelése végett. Azóta úgy alszok mint a bunda. A lényeg az, hogy mivel az agykontroll a koncentráláson alapszik eltereli a figyelmet a napi gondokról. Lefekvés előtt az agykontroll alapgyakorlatot hallgatom, ami automatikus újrajátszásra van állítva így szépen halkan szól egész éjjel. Szerintem próbáld ki! Kell kb 2-3 hét míg ráhangolódsz!
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!