Netfüggő lettem. Mit tehetek ellene?
Az a baj, hogy mióta megvan a laptopom rengeteget netezek. Gyakran napi 10 órát is képes vagyok itt tölteni: msn, facebook, filmek, zenehallgatás, stb. Valahogy le kellene szokni, de hogy? Már próbáltam, hogy nem jövök fel egy hétig. Lefoglalom magam mással. Nem sikerül. Olyat is próbáltam, hogy csak esténként netezek. Az sem sikerült. Viszont ez nem állapot amit csinálok. Mit tehetek ellene?
20/L
En is hasonlo helyzetben vagyok! Mar tiszta cyber gyereknek erzem magamat, pedig regen mindig utaltam a hasonlo facebook meg chaet lakokat. De lehet azert, mert most nem nagyon van mas valasztasom. A betegsegem miatt eleg sokat dekkolok ithon. De akkor is nyomaszto ez a sok sz...s informacio domping, ami egy napa alatt att vonatozik a monitor altal szett neutron deutronizalt agyamon. Mar ki vagyok hogy egesz nap bent vagyok!
F@aszba! Pedig regen sportoltam, 150 kg-os sulyokkal jatszadoztam, most meg csak esetleg az eger amit emelgetek! Kiabrandito ez a modern technika!
Egyszer bedurvulok, oszt felkapalok vagy 1 trillo hektar foldet. Na az igen! Nincs jobb a kiados ket kezi faraszto munkanal. Attol erzi az ember hogy el!
Bocsi a helyes irasi hibakert, meg a duh kirohanasokert, de mar nagyon ki vagyok akadva. En is varom a javaslatokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!