Mit tehetek, hogy jobb, egyenesebb legyen a tartásom? Hol találok olyan szakembert, aki ilyesmiben tudna segíteni?
Ebben reumatológus tud segíteni, aki kiír neked gyógytornát, vízitornát, amit a TB támogat.Vagy egyenesen felkeresel egy gyógytornászt. Ők tudják, mik azok a gyakorlatok, amik javítanak a testtartásodon. Anyukámnak van egy hát- gerinc DVD-je, szerintem keress rá google-ban.
Én sokat görnyedtem, de tudatosan ráfigyeltem, és kihúztam magam (persze csak amennyire kell, a túlzott kihúzás sem jó, mert nem természetes, ugyanott lennél). Ma már mindenki megjegyzi, hogy milyen szép a testtartásom, és milyen szépen ülök, a férfiak, hogy milyen vonzó a testtartásom stb.
Köszönöm, hasznos válaszok! :)
Sima hátizom gyakorlatokat szoktam szinte minden nap...de az kevésnek bizonyult :)
Párna az kell,hogy egyenes maradjon a gerincvonal,csak épp kispárna.
Amúgy meg jól gondolod.
A legjobbak a kettlebell,mell úszás,gerinctorna,de a fegyencedzés is tartalmaz elég jó alsóhát és deréköv erősítő gyakorlatokat.
Ja és hol találsz?
A háziorvos ingyen beutal gerinctorna foglalkozásra,amit szakértő gyógytornász vezet.
A Fegyencedzést letöltöd,vagy megveszed könyvesboltban.
A kettlebell meg adott,lemész edzésre.
Pesten minden kerületben van vagy 3-4 helyen mindenféle időpontban edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!