Mi ez? Nem nagyon volt még ilyenem:S
Tegnap kezdődött délelőtt, nem ettem semmit, és iszonyatos hányingerem lett, ami azóta is folyamatosan tart... tnapi nem folyamán megettem egy fél tábla csokit, mást nem is bírtam, és mégjobban hányingerem lett, aludni alig tudtam, és esténként többször felriadtam, h ahogy mozgok úgy van hányingerem :S Ma meg néztem, és hőemelkedésem van... Mi ez? Hányingerem kb 2 évente ha egyszer van, és tnap még a fejem is fájt, ami szintén nem szokott. Szám ki van száradva, leheletem kellemetlen és sokat böfögök... Mi ez, és mit tegyek?:/
Ja, terhes biztos h nem vagyok!
20L

Nekem volt olyan hogy a nagy rohangálásban nem ettem és attol émelyegtem ,vagy fájt a fejem.
Olyan is volt egyszer hogy amit megettem vagy megittam ki is hánytam perceken belül vagy 2 napig mire lassan nagy nehezen helyrejöttem.Tuti hogy valami mérgezésem volt akkor de nem voltam betojva csak szokatlanul gyengének éreztem magam azon a hétvégén.Még sörözni se mentem :)
Köszönöm a válaszokat!
Ma már valamivel jobban vagyok, orvosnál nem voltam. Tegnap még hőemelkedésem volt,és erős hányingerem, egész nap nem ettem semmit. Ma este meg már jól aludtam, lázam is lement, és az az erős hányinger sincs már meg, sőt az ételt is kívánom. Viszont a hasam eléggé megy :/ Meg megmaradt az időnként előjövő fejfájás. Nem tudom mi lehet ez, lehet h vírus ment a gyomromra, v lehet gyomorrontás... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!