Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi ez? Nem nagyon volt még...

Mi ez? Nem nagyon volt még ilyenem:S

Figyelt kérdés

Tegnap kezdődött délelőtt, nem ettem semmit, és iszonyatos hányingerem lett, ami azóta is folyamatosan tart... tnapi nem folyamán megettem egy fél tábla csokit, mást nem is bírtam, és mégjobban hányingerem lett, aludni alig tudtam, és esténként többször felriadtam, h ahogy mozgok úgy van hányingerem :S Ma meg néztem, és hőemelkedésem van... Mi ez? Hányingerem kb 2 évente ha egyszer van, és tnap még a fejem is fájt, ami szintén nem szokott. Szám ki van száradva, leheletem kellemetlen és sokat böfögök... Mi ez, és mit tegyek?:/

Ja, terhes biztos h nem vagyok!

20L

2011. nov. 4. 11:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem elkaptál valami vírust. Menj el a körzetihez.
2011. nov. 4. 11:15
 2/5 anonim válasza:

Nekem volt olyan hogy a nagy rohangálásban nem ettem és attol émelyegtem ,vagy fájt a fejem.

Olyan is volt egyszer hogy amit megettem vagy megittam ki is hánytam perceken belül vagy 2 napig mire lassan nagy nehezen helyrejöttem.Tuti hogy valami mérgezésem volt akkor de nem voltam betojva csak szokatlanul gyengének éreztem magam azon a hétvégén.Még sörözni se mentem :)

2011. nov. 4. 18:59
 3/5 Niky válasza:
Mindenképp menj orvoshoz, de valószínűleg azzal fogja kezdeni, hogy egyél de csak diétásat. Én tegnap az idegességtől nem ettem reggel 8-tól (akkor keltem) 14:00-ig semmit ( akkor lett kész az ebéd). Reggel kicsit émelyegtem és hányingerem is volt. De elfoglalt a kislányom és a vásárlás. Néha rám tört az éhség, de nem kívántam semmit. Ha nem vagy ideges vagy feszült helyzetben, akkor irány az orvos.
2011. nov. 5. 07:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ma már valamivel jobban vagyok, orvosnál nem voltam. Tegnap még hőemelkedésem volt,és erős hányingerem, egész nap nem ettem semmit. Ma este meg már jól aludtam, lázam is lement, és az az erős hányinger sincs már meg, sőt az ételt is kívánom. Viszont a hasam eléggé megy :/ Meg megmaradt az időnként előjövő fejfájás. Nem tudom mi lehet ez, lehet h vírus ment a gyomromra, v lehet gyomorrontás... :/

2011. nov. 5. 07:57
 5/5 A kérdező kommentje:
mondjuk ha nekem gyomorrontásom van, akkor általában a nyelvemre kijönnek ilyen hólyagok, amik fájnak... mostmeg semmi, ezért is furcsa
2011. nov. 5. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!